CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 997 Çözümler 2 Beğeni 1.271 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 21:53 #81 bitti sayılır
Screw Üye Üye Mesaj 95 Beğeni 20 Puan 411 Ticaret Puanı 0 Salı 18:23 #82 saltanat3 yolda orjin hemde 9 karakterli
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 997 Çözümler 2 Beğeni 1.271 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Salı 20:31 #83 Screw demiş ki: saltanat3 yolda orjin hemde 9 karakterli Hepsini görmek için tıklayın... Rez alınn djfnfnfn eyvallah knk
Screw demiş ki: saltanat3 yolda orjin hemde 9 karakterli Hepsini görmek için tıklayın... Rez alınn djfnfnfn eyvallah knk
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 997 Çözümler 2 Beğeni 1.271 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Salı 22:37 #84 Yeni kostüm setleri eklendi. sav ninja sura şaman lycan arte için kostüm saç silah kanat efekt olarak toplu. örnek fav karakter arteden.
Yeni kostüm setleri eklendi. sav ninja sura şaman lycan arte için kostüm saç silah kanat efekt olarak toplu. örnek fav karakter arteden.
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 997 Çözümler 2 Beğeni 1.271 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Çarşamba 09:09 #86 AGENOR demiş ki: Nice Hepsini görmek için tıklayın... sağolasın
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 997 Çözümler 2 Beğeni 1.271 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Çarşamba 18:12 #87 ## UPDATE ## Berserkerin duyguları yoktu 1-1 savaşçıdan çekildi hepsi sorunsuz berserkere ait 9 karakterde fileste sorunsuz herşeyi şuan duygu dans skil herşeyinden tut. sorunsuz eksiksiz Vikingin skilleri orjinaline çekildi baltada yıldız gibi efekt komple baltayı takip ediyor sapını. Elfte bitik duyguları felan yön sorunları vesaire. kostüm efektler. elimde fixler var balıkçılık ayak düz olması felan da ben bu haline alıştım ya ellemicem o yüzden.
## UPDATE ## Berserkerin duyguları yoktu 1-1 savaşçıdan çekildi hepsi sorunsuz berserkere ait 9 karakterde fileste sorunsuz herşeyi şuan duygu dans skil herşeyinden tut. sorunsuz eksiksiz Vikingin skilleri orjinaline çekildi baltada yıldız gibi efekt komple baltayı takip ediyor sapını. Elfte bitik duyguları felan yön sorunları vesaire. kostüm efektler. elimde fixler var balıkçılık ayak düz olması felan da ben bu haline alıştım ya ellemicem o yüzden.
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 997 Çözümler 2 Beğeni 1.271 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Bugün: 19:59 #88 PK Sistemi yazdırıldı. Like to Knight Online CZ şuanlık map örnek çöl değişcek tabi. İşleyiş knight onlinedeki pk sistemine benzetildi. herkese açık pvp npc eklencek içine görevler kill ile alakalı veya kesme görevi vs vs tab tuşu anlık sayaç 1. olana görüldüğü üzere yanıp sönen efekt başkası geçti 1. kill skorunu onda gözükür efekt kodaki RİVAL mantığı gm anlık gui açar pencere etkinlik tarzı. şu kadar kil al şunu al gibi. aklıma gelen bunlar öneride alabilrm.
PK Sistemi yazdırıldı. Like to Knight Online CZ şuanlık map örnek çöl değişcek tabi. İşleyiş knight onlinedeki pk sistemine benzetildi. herkese açık pvp npc eklencek içine görevler kill ile alakalı veya kesme görevi vs vs tab tuşu anlık sayaç 1. olana görüldüğü üzere yanıp sönen efekt başkası geçti 1. kill skorunu onda gözükür efekt kodaki RİVAL mantığı gm anlık gui açar pencere etkinlik tarzı. şu kadar kil al şunu al gibi. aklıma gelen bunlar öneride alabilrm.
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 997 Çözümler 2 Beğeni 1.271 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 33 dakika önce #89 Efekt yenilendi daha iyi oldu ve güvenli bölge eklendi giriş alanına. hem bekleme hemde başlama vs gibi işte giriş kısmında hasar yok vuruş animasyon hiçbirşey yok belli noktadan dışarı çıkınca pvp başlar.
Efekt yenilendi daha iyi oldu ve güvenli bölge eklendi giriş alanına. hem bekleme hemde başlama vs gibi işte giriş kısmında hasar yok vuruş animasyon hiçbirşey yok belli noktadan dışarı çıkınca pvp başlar.