Thief Glove Update

• Konuyu açan Konuyu açan isthambul1453
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 493

isthambul1453

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Hırsızın Eldiveni Sistemi

1772541139330.webp

Oyunda bir oyuncu, başka bir oyuncunun açık pazarından item çalmak için "Hırsızın Eldiveni" adlı özel bir itemi kullanıyor.

Nasıl çalışır:

Eldiveni envanterinden alıp hedef oyuncunun açık pazarının üzerine sürükle. %50 şansla pazar sahibinin rastgele bir itemini çal. Başarılı olursa çalınan item hırsızın nesne market deposuna düşer, aksi takdirde envanterine gider. Pazar sahibine "Pazarınızdan X çalındı" bildirimi olur. Başarısız olursa eldiven harcanıyor, item çalınamıyor.

rekabeti biraz daha artıracağını düşünüyorum :)

Çalan kişi için çok eğlenceli bir sisteme benziyor ama aksi durumda pekte öyle söylenemez..
Bu sistem olursa değerli eşyalar pazara atılmayabilir. :)

Aile bireylerimi seviyorum o yüzden bunu eklememek daha iyi gibi :D

Yine de eline emeğine sağlık mantıklı bi sistem :)

Çalan kişi için çok eğlenceli bir sisteme benziyor ama aksi durumda pekte öyle söylenemez..
Bu sistem olursa değerli eşyalar pazara atılmayabilir. :)

Aile bireylerimi seviyorum o yüzden bunu eklememek daha iyi gibi :D

Yine de eline emeğine sağlık mantıklı bi sistem :)
yorumunun haklı tarafları var ama şöyle düşün en iyi özellik oyuncunun oynamaktan zevk aldığı özelliktir ancak sırf zevk vermiyor diye zodyak tapınağı mesela kaldırılmıyor ya da eski zevkler özlendi diye 2008 yılına gameforge hard reset atıp hadi bakalım beyler eski metin2 çok özlenmiş baştan başlayacağız demiyor fark yaratmak lazım katılan olur katılmayan olur buna kesinlikle saygı duyarım ama 2026 yılında bakıyorum şöyle bir oyuncuyu kızdıracak bir sistem yok özellikle bu ne lan? dedirtecek cinsten :D

yorumunun haklı tarafları var ama şöyle düşün en iyi özellik oyuncunun oynamaktan zevk aldığı özelliktir ancak sırf zevk vermiyor diye zodyak tapınağı mesela kaldırılmıyor ya da eski zevkler özlendi diye 2008 yılına gameforge hard reset atıp hadi bakalım beyler eski metin2 çok özlenmiş baştan başlayacağız demiyor fark yaratmak lazım katılan olur katılmayan olur buna kesinlikle saygı duyarım ama 2026 yılında bakıyorum şöyle bir oyuncuyu kızdıracak bir sistem yok özellikle bu ne lan? dedirtecek cinsten :D
" Bu nasıl sistem lan " dedirtecek gariplikte bir sistem olduğuna katılyorum kesinlikle ama düşünsene,
+9 Runik Kılıcı 5/5 Efsun Ful taş falan atıyosun pazara akşam 10T sabah kalkıyon bakıyon bir Log mesajı,
İteminiz pazardan çalınmıştır falan..

ÇILDIRIRSIN :D

Ramazan günü sülalesine içten dilekler diletecek bir sistem olmuş fakat şöyle bir eklentiyle hoş olabilir, çalınan her değerli item başına yüzde 1 ile yüzde 10 arası değer bonusu efsunu karakterin üzerine işlenir, efsun değeri yüzde yüz olduğu zaman tüm kaynaklarda vurulan hasar %10 artar.

Değer efsunu yüzde 100ü görmüş kişilerin pazarından item çalınamaz ve isimlerinin yanında değer icon'u belirir. Bu sayede alttaki oyuncu da çalmayı deneyerek hızlıca güçlenir ve mayhoş bir denge ortamı sağlanır.

Emeklerimin boşa gitmesi... düşüncesi bile korkunç. elinize sağlık farklı bir bakış açısı :D

It's a very nice system, and I personally have an idea about it.

What do you think about modifying it to allow stealing only specific items so that it doesn't harm the players? For example, what do you think about making it steal only valuable upgrade tools, and not equipment like armor or weapons?

In my free time, I will try to modify it and make it capable of stealing specific tools that are defined through a file in the source server, in order to make the matter more competitive.

It's a very nice system, and I personally have an idea about it.

What do you think about modifying it to allow stealing only specific items so that it doesn't harm the players? For example, what do you think about making it steal only valuable upgrade tools, and not equipment like armor or weapons?

In my free time, I will try to modify it and make it capable of stealing specific tools that are defined through a file in the source server, in order to make the matter more competitive.
looks great idea to me! :) if u have any other great ideas like that, I'd be happy to listen to apply them.

buna birde başarısız olunca çalmaya çalışanın envanterden birşey karşıya gitmesi eklense? :D
düşündükçe gerçekten daha güzel fikirler çıkıyor, olabilir hatta + olarak başarısız olursa çalma girişimi hırsız karakterin bütün expini sana transfer etse gerçi bunların hepsi bile yumuşak kalıyor üzgünüm ama öyle bir sistem fikri düşün ki hem oyuncuyu sevindirtecek (gerçekten) hem de sonra sizin yapacağınız işe deyip yedi sülalene kadar saydırtacak çünkü şunu kesinlikle biliyorum en iyi fikirler en olumsuz düşüncelerin ve toplumun asla kabul görmeyeceği yani yanaşmayacağı zıt fikirlerin altından çıkıyor :)

Geri