TGA/DDS'yi PNG'ye Dönüştür

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
Sistem genel olarak tga, dds ve png formatları arasına dosya dönüşümü yapmanıza yarıyor.

İlk olarak dönüşüm türünü seçmeniz gerekiyor.
convert.webp

Eğer dönüştürülecek dosya yoksa işlem sona erer ama dosya varsa hepsi listelenir ve hangi dosyayı dönüştürmek istediğinizi seçmenizi ister. Tek tek uğraşmak istemezseniz de ek seçenek olarak hersinide dönüştürebilirsiniz.
convert dosyayok.webp
convert dönüşüm.webp

İster tekli ister hepsini dönüştürün dosyanın ilk hali backup dosyasına kaydedilir ve dönüşüm gerçekleştirilir.
converttek.webp
converthepsi.webp

Dosya içeriği;

Önemli: Sistem dosya içerisindeki magick.exe sayesinde çalışmaktadır convert.bat nere giderse o da orda olmalıdır yoksa sistem çalışmaz.(eğer backup dosyası yoksa otomatik oluşturabiliyor onu taşımanıza gerek yok)

dosyaiçi.webp

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Paylaşım için teşekkürler.

Konu ek dipnot;
PNG'ye dönüşümler kullanışlı ve pratik olabilir ama PNG -> DDS / TGA dönüşümleri her zaman doğru sonuç vermeyebilir. Çünkü bu iki format Metin2'de çoğu zaman alpha desteğiyle çalışır, alphadaki herhangi bir uyumsuzluk veya en ufak bir pürüz dosyanın hiç okunmamasına veya sorunlu çalışmasına (görsel bozukluk) neden olabilir.

Yararlı konu teşekkürler.
Siteler aracılığı ile yapıyordum iyi oldu. Geliştirilebilir.

Paylaşım için teşekkürler.

Konu ek dipnot;
PNG'ye dönüşümler kullanışlı ve pratik olabilir ama PNG -> DDS / TGA dönüşümleri her zaman doğru sonuç vermeyebilir. Çünkü bu iki format Metin2'de çoğu zaman alpha desteğiyle çalışır, alphadaki herhangi bir uyumsuzluk veya en ufak bir pürüz dosyanın hiç okunmamasına veya sorunlu çalışmasına (görsel bozukluk) neden olabilir.
alpha desteği ekledim (y) dosyayı tekrar indirin.

gr2 desteği derken neyi kastediyorsun anlamadım.
mesela hocam normalde gr2 dosyası olusturmak ıcın gereklı olan proglamları ındırmek ıcın kostum olsun sılah olsun bır cok dosya gr2 ılıskılendırıyor ya ondan bahsedıyorum ornegın mesela ben sılah eklıyorum nasılkı tga png gıbı donusumler mevcut ya gr2 ozellıgıde olup başka proglamlara gerek duymadan cok guzel olurdu suanda cok guzel en azında paıntten google gıbı bır cok araclara gırmeden donusum saglıyabılıyoruz burda paylaşmıs gelıstırdıgınız proglam ıse gr2 cevırme gıbı ozellıkte olsaydı cok daha ıyı olacaktı graan viewer destegı mesela

Geri