- Ticaret Puanı
- 0
|
Henüz pet sistemini eklemedim o yüzden pet önizleme dışında tüm kostüm türleri ekli zırh-silah önizleme mevcut değil gerek duymadım
|
|
Sorunları olabilir. En son baktığımda oyun kapat aç yaptığında başlık gidiyordu eksikleri düzenlersiniz.
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
|
|
|
Merhaba uzun zaman kendim aradım fakat bulamadım. Bir filesten söktüm fakat denemedim test edip dönüş yaparsanız eksinleri ayarlayalım.
:
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
|
Server Files Konu 'Nugano Server Files V2025'Selamlar bir kaç zamandır keyfi olarak geliştirdiğim filesi sizle paylaşıyorum.
Kendi gördüğüm herhangi bir hata veya buga rastlamadım. Olurda denk gelirseniz yorumlarda yardımlaşarak çözün lütfen. Genel yapı olarak vs'liğe uyumludur. Altyapı olarak martysama 5.4 kullanılmıştır. Ek güncelleme vermeyi düşünmüyorum, tüm kaynak dosyaları ile paylaşıyorum gerekli eklemeleri kendiniz yaparsınız. Genel olarak unutmadığım eklentileri not defteri olarak kaydettim ordan kontrol edersiniz. (Unuttuklarım vardır elbet.)
C++:
|
|
*Açıklama:
FreeBSD 12.1 - 13.2 MySQL 5.6 GCC: GCC10 Sunucu MartySama tabanlıdır
|
|
Merhabalar, Dosya Martysama 5.4 Sürümü üzerinden geliştirilmiştir. (Legendy v4 değil). Alt yapıdır denenip oyun açılmadı fakat büyük bir sorun çıkacağını pek zannetmiyorum. Bildiğim tek sorun şuanlık bir crash yiyor ışınlanırken oyundan atıyor onun dışında bir sorun ile karşılaşmadım. Herhangi bir drop ayarı yapılmadı. Dilediğiniz tarza çevirebilirsiniz. (ALINTIDIR EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER) Sürüm Bilgileri FreeBSD 13 ve üzeri Mysql 5.6 GCC 10 C++20 Vs 2022 DirectX 9 Navicat şifresi : xxx GM İD: lorenzo Şifre: 12345 1- Sorunsuz build almak...
|
|
Kendimce düzenliyordum başka altyapıya geçtiğim için paylaşıyorum.(Genellikle görselliğe göre ilerledim)
Freebsd 13.2 Mysql 5.6 Eksik varsa bildirin güncellerim
Merhaba herkese iyi forumlar. Boş zamanlarımda wslik files geliştirmeye başladım. Files olabildiğince siyah - beyaz tonlarında olacak (Bana göre daha premium gözüküyor). Gözüme hoş gelmeyen herhangi küçücük şeyi bile değiştirmeye özen gösteriyorum. Files güncellendikçe resimleri ekleyeceğim. Login ekranı değiştirildi...
|
|
ARHADAŞLAR DOSYAYI HASSEN MACID YABMIŞDIR BURAYA NOD OLARAH DUSIYREM BILGINIZE SONRA SIGGINTI CIHIYORMUS ISIM VIRMEDIK DIYE BEN YAPPAMISEM HEPISI HASSAN MACCID AGABEYIMIZINDIR Bu videodaki dosyalardır. Satış yaptığım kişi facebook gruplarında satmaya çalıştığı için ona bu parayı yedirmemek adına dosyaları paylaşıyorum. Bu dosyaları alan müşterilerime bir güzellik yapacağım hepsi beklemede kalıp müsterih olsunlar. NOT : Speküler ya da dinamik ışık açınca siyah ekran ile karşılaşıyorsanız ekran kartında yaptığınız ayarları sıfırlayıp bilgisayarınızı yeniden...
|
|
Filesim kanı 5 kuruş etmeyen insanların elinde gezdiğini gördüm
Elden ele gezdiriyorlardı bu sebeble paylaşma gereği duydum Virüs total için müsait değilim işte görsel
|
Geliştirmeye açıktır. Piyasadaki denenmiş sorunsuz fixlere sahiptir. Arayıp bulabileceğiniz en temiz alt yapı dosyalarından birisidir. İNDİR : Burada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu yanıtlayıp 'Beğen'i tıklamanız gerekir. MartySama V5.4 üzerine düzenlenmiştir. İçerisinde yapılması gereken ve bilinen tüm fixler mevcuttur. Game Source GCC8 ile derlenmektedir. Client Source Visual Studio 2019 aracılığıyla derlenmektedir. MySQL 5.6 kullanılmaktadır. Python 3 FreeBSD 11.2 ve üzeri...
|
Server Files Konu 'Ücretli 55 - 120 Server Files'Uzatmadan direkt konuya gireceğim dosyalar bizzat 2022 yılında tarafımca geliştirildi kaynak ile bir kişiye sattım şimdi gülünç rakamlara satılmaya çalışılıyor gerek yok en azından benden size bir hediye olsun.
Dosyaların satılmaması gerektiğini satılmaya çalışılırsa göz yumulmayacağını bilmeleri gerekiyordu. Konuya resimleri gönderin ekleyeyim arkadaşlar mobilim. Kurulum yapmak basit herhangi bir açık lisans yok ek olarak sorunları elbet vardır satan arkadaşta bu hali mevcut kullanacaklar dikkat etmeli Çok fazla uzatmadan kodlar eski güncel değil ama iş yapıyor herkese ho ( Çok fazla...
|
|
Merhaba Paylaşacağım Server Files arşivimde duruyordu. Forumumuzda paylaşmak istedim. Daha önce kurulum yapmadım.
|