Telefonuma "ceza dosyanız hukuk büromuza devredilmiştir" mesajı geldi

• Konuyu açan Konuyu açan TheAdmin33
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 599

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
Sayın S*** D*** Dosyanız Kukuk Buromuza devredilmiştir. Mağdur olmamak için lutfen arayiniz. Tel:03129055923

telefonuma böyle bir mesaj geldi. e devletten dava dosyası açılmışmı diye baktım açılmamış. Bir sıkıntı olmaz de mi? (@hasanmacit)

İnternette bir yere tel numarası veriyorsun 1000 tane yerden mesaj gelmeye başlıyor çok gıcık bir şey ya.

Dolandırmaya çalışıyorlardır görmezden gel

Sayın S*** D*** Dosyanız Kukuk Buromuza devredilmiştir. Mağdur olmamak için lutfen arayiniz. Tel:03129055923

telefonuma böyle bir mesaj geldi. e devletten dava dosyası açılmışmı diye baktım açılmamış. Bir sıkıntı olmaz de mi? (@hasanmacit)

İnternette bir yere tel numarası veriyorsun 1000 tane yerden mesaj gelmeye başlıyor çok gıcık bir şey ya.
olmaz kukuk yazmışlar zaten öyle bir büro yok diye cevap yaz :D

Türkcelle 2 yıl önce borcum varmış onu ödemediğimde bana da gelmişti Türkcell in sitesine girip 2 dkda halletmiştim

aslında zaten bilgili kişileri dolandırmaya çalışmıyorlar. bilgisiz kişileri dolandırmsya çalışıyolar.
benim ismim Sayın S*** D*** bile değil acaba başkasını dolandırmaya çalışırken yanlışlıkla banamı mesaj attılarki :unsure:

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri