Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhaba Sunucumda Tek Krallık Sistemi Yapmak İstiyorum introempire.py dosyasını buldum Bu Dosyadan nasıl bir işlem yapacagım Yardımcı olabilcek Varmıdır Veya dosyayı atsam
böyle bir kod olması gerek A kırmızı b sarı c mavi bayrak hangisini sileceksen bununla ilgili olan bütün bağlı kodları kaldırman gerek .
Kaldıracagın dosyalar .
locale>tr>selectempirewindow.py
root>introempire.py
böyle bir kod olması gerek A kırmızı b sarı c mavi bayrak hangisini sileceksen bununla ilgili olan bütün bağlı kodları kaldırman gerek .
Kaldıracagın dosyalar .
root>introempire.py
Merhaba,
Oyunda tek bayrak olsun istiyorum. Daha doğrusu bayrak krallıklarını kaldırmayı planlıyorum.
Amacım oyuna girişte kayıt olmadan önce gelen imparator seçme ekranını kaldırıp, yerine direkt mavi sarı veyahut kırmızı bayrak seçili karakter yaratma ekranı gelmesi.
Bu işlem için yardımcı olacak arkadaşlar var ise yorum atarak veyahut özel pm ile bana ulaşabilir.
Desteklerinizi bekliyorum.
Tek bayrak yapacaksan direkt bayrak seçim ekranını kaldır otomatik belirli bir bayrak ile başlasın. Bu konuyu incelersen orda anlatmıştım.
Kaldıracagın dosyalar .
root>introempire.py
Kaldıracagın dosyalar .
root>introempire.py