Çözüldü Tek Krallık yapma

• Konuyu açan Konuyu açan ramazanysll
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 90
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

ramazanysll

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Sunucumda Tek Krallık Sistemi Yapmak İstiyorum introempire.py dosyasını buldum Bu Dosyadan nasıl bir işlem yapacagım Yardımcı olabilcek Varmıdır Veya dosyayı atsam

Çözüm
EMPIRE_DESCRIPTION_TEXT_FILE_NAME

net EMPIRE_A uiScriptLocale EMPIREDESC_A

böyle bir kod olması gerek A kırmızı b sarı c mavi bayrak hangisini sileceksen bununla ilgili olan bütün bağlı kodları kaldırman gerek .
Kaldıracagın dosyalar .
locale>tr>selectempirewindow.py
root>introempire.py

böyle bir kod olması gerek A kırmızı b sarı c mavi bayrak hangisini sileceksen bununla ilgili olan bütün bağlı kodları kaldırman gerek .
Kaldıracagın dosyalar .
root>introempire.py

Çözüm

Tek bayrak yapacaksan direkt bayrak seçim ekranını kaldır otomatik belirli bir bayrak ile başlasın. Bu konuyu incelersen orda anlatmıştım.

Son düzenleme:

Kaldıracagın dosyalar .
root>introempire.py
Merhaba Kaldırdım Ancak Oldu Tek Bayrak kaldı Fare İle Tıklıyınca tek bayrak seciyor Klavye ile sag sol tuşlarna basınca sadece 2 bayaraga gidiyor

Kaldıracagın dosyalar .
root>introempire.py
İlginiz İcin Teşekkür Ederim

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri