A ates1972 Üye Üye Mesaj 35 Beğeni 3 Puan 436 Ticaret Puanı 0 16 Temmuz 2025 #1 gördüğünüz gibi yer değiştirdikce değişiyor 8m de olsa protaki gibi satıyor sadece görünüm de bir problem mevcut Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
gördüğünüz gibi yer değiştirdikce değişiyor 8m de olsa protaki gibi satıyor sadece görünüm de bir problem mevcut Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
YunusEmreOfficial yedmedya.com Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.793 Çözümler 50 Beğeni 1.582 Puan 1.370 Ticaret Puanı 2 16 Temmuz 2025 #2 Merhaba, Bulunduğu sırada aynı yerdeki envanterde ne var ve fiyatı o gösterilen fiyatmı acaba, aynı anda normal envanteride algılıyo olabilir. Upvote 0 Downvote
Merhaba, Bulunduğu sırada aynı yerdeki envanterde ne var ve fiyatı o gösterilen fiyatmı acaba, aynı anda normal envanteride algılıyo olabilir.
A ates1972 Üye Üye Mesaj 35 Beğeni 3 Puan 436 Ticaret Puanı 0 16 Temmuz 2025 #3 YunusEmreOfficial demiş ki: Merhaba, Bulunduğu sırada aynı yerdeki envanterde ne var ve fiyatı o gösterilen fiyatmı acaba, aynı anda normal envanteride algılıyo olabilir. Hepsini görmek için tıklayın... normal envanteri test ettim bir sorun gözükmüyor sadece k envanterde olusuyor bu sorun /ip all yapıp tüm herşeyi silip denedim yine aynı Upvote 0 Downvote
YunusEmreOfficial demiş ki: Merhaba, Bulunduğu sırada aynı yerdeki envanterde ne var ve fiyatı o gösterilen fiyatmı acaba, aynı anda normal envanteride algılıyo olabilir. Hepsini görmek için tıklayın... normal envanteri test ettim bir sorun gözükmüyor sadece k envanterde olusuyor bu sorun /ip all yapıp tüm herşeyi silip denedim yine aynı