Çözüldü syserr special group

• Konuyu açan Konuyu açan Mavi Ekran
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 418
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Mavi Ekran

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
SYSERR: Mar 23 20:35:12.64013 :: ReadSpecialDropItemFile: ReadSpecialDropItemFile : there is no item 110010 : node °·ÂÇÑ¿ëÈ¥¿ø¼®_ÀϹÝ-È·Á
SYSERR: Mar 23 20:35:12.66455 :: Boot: cannot load SpecialItemGroup: locale/turkey/special_item_group.txt
SYSERR: Mar 23 20:35:12.67302 :: SpawnEventHelper: cannot get map base position 1
SYSERR: Mar 23 20:35:12.67323 :: SpawnEventHelper: cannot get map base position 3
SYSERR: Mar 23 20:35:12.67343 :: SpawnEventHelper: cannot get map base position 23
SYSERR: Mar 23 20:35:12.67363 :: SpawnEventHelper: cannot get map base position 43
SYSERR: Mar 23 20:35:12.624308 :: pid_deinit:
End of pid

grup içindeki çoğu itemin isimlendirmesini vnuma ayarladım ama bu seferda isimlerde sıkıntı veriyor galiba . burada grubun ne olduğunuda anlamış değişilm malesef büyük ihtimal isimden kaynklı bulamıyor diye düşünüyorum . grup isimlerini nereden bulabilirim veya bu sorunla karşılaşan varmı daha önce nasıl çözebilirim ?

Çözüm
special_item_group.txt içindeki bu hata verilen vnum iteminin item_proto içinde olmamasından kaynaklı . Şuanlık hata veren tüm vnumları special_item_group.txt içerisinden kaldırdım sorun çözüldü . Ancan mod_drop_item.txt dosyasına sıçradı.
110010 item protonda varmı bunu kontrol et . sonrasında eğer bu item, protonda varsa oradaki bozuk hatalı yazıyı ingilizce karakterlere uygun şekilde yaz .
Örnek veriyorum : BaslangicSandigi

special_item_group.txt düzenleme yaptıysan isimlerde arada boşluk olmucak şekilde düzenlemen lazım

110010 bu kod grubunu kontrol et ftpden channel1 syser kontrol et

110010 item protonda varmı bunu kontrol et . sonrasında eğer bu item, protonda varsa oradaki bozuk hatalı yazıyı ingilizce karakterlere uygun şekilde yaz .
Örnek veriyorum : BaslangicSandigi
grubun ismini nasıl bulurum mesela hatadaki grup ismini nerede aramalıyım
special_item_group.txt düzenleme yaptıysan isimlerde arada boşluk olmucak şekilde düzenlemen lazım

110010 bu kod grubunu kontrol et ftpden channel1 syser kontrol et
110010 değerinde bi item yoktur şimdi kontrol ettim . tüm satırlardan 110010 olanları kaldırdım tekrardan deniyorum.

locale/turkey/special_item_group.txt içinde hatalı isim yada item kodu

item nameste sandık ismini bulabilirsin

special_item_group.txt içindeki bu hata verilen vnum iteminin item_proto içinde olmamasından kaynaklı . Şuanlık hata veren tüm vnumları special_item_group.txt içerisinden kaldırdım sorun çözüldü . Ancan mod_drop_item.txt dosyasına sıçradı.

Çözüm
O bir group vnum kanka item vnum değil.

Benim hatam unique group sandım değilmiş simya vnumu o item_protonda simya zaten yoksa kaldır gitsin problem yaratmaz.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri