Çözüldü Syserr hatası alıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan kral3313
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 87
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

kral3313

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Konu başlıkları açıklayıcı olmalıdır + Konuya kod editörü dışında kod yapıştırmayınız.
Selamün aleyküm herkese hayırlı akşamlar dilerim,

Arkadaşlar kostüm süre uzatma ekledim herşey tamam sorun yok , fakat normal silah fişlerim vardı sistemi ekledikten sonra silah fişlerime mouseyi sürüklediğimde silah fişlerinin ismi görünmüyor, '' Kesici Dış Bıçağı '' bile görünmüyor, icon olarak görünüyor envanterde.

Syserr
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
1115 18:45:10452 :: Traceback (most recent call last):

1115 18:45:10452 ::   File "ui.py", line 3330, in OnOverInItem

1115 18:45:10453 ::   File "ui.py", line 90, in __call__

1115 18:45:10453 ::   File "ui.py", line 81, in __call__

1115 18:45:10453 ::   File "uiInventory.py", line 1221, in OverInItem

1115 18:45:10453 ::   File "uiInventory.py", line 1454, in ShowToolTip

1115 18:45:10453 ::   File "uiToolTip.py", line 660, in SetInventoryItem

1115 18:45:10454 ::   File "uiToolTip.py", line 1344, in AddItemData

1115 18:45:10454 :: AttributeError
1115 18:45:10454 :: :
1115 18:45:10454 :: 'module' object has no attribute 'ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM'
1115 18:45:10454 ::
Syserr vermiyor, fakat silah fişine mouse sürüklediğimde bu syseri veriyor

Cevap veren arkadaşlara konuyu inceleyen herkese teşekkür ederim

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Merhaba,
UiTooltip.py de sorun var. Silah fişi sistemi olduğuna eminmisiniz. Acaba kodları eklerken silmiş olabilirmisiniz.
ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM yok diyo çünkü.
Kostüm süre uzatmadaki silah fişi definesi sizde farklı isimlendirilmiş olabilir. Client srcdeki Userinterface/Locale_inc.h den bakıp ismini kontrol edin.

Merhaba,
UiTooltip.py de sorun var. Silah fişi sistemi olduğuna eminmisiniz. Acaba kodları eklerken silmiş olabilirmisiniz.
ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM yok diyo çünkü.
Cevap için teşekkürler,

#Arat

## Rod ##
elif item.ITEM_TYPE_ROD == itemType:

#Üstüne ekle;

if app.ENABLE_COSTUME_PERMA_AND_REFRESHING:
if isCostumeHair == 1 or isCostumeBody == 1 or (app.ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM and isCostumeWeapon == 1) or (app.ENABLE_MOUNT_COSTUME_SYSTEM and isCostumeMount == 1):
kalanhak = metinSlot[2]
if kalanhak >= 0 and kalanhak <= 3:
self.AppendTextLine(localeInfo.COSTUME_EXTENDING_DUE_TOOLTIP % (3 - kalanhak), self.SPECIAL_POSITIVE_COLOR)
elif kalanhak == 4:
self.AppendTextLine(localeInfo.COSTUME_EXTENDING_UNLIMITED_TIME, self.SPECIAL_POSITIVE_COLOR)

Şu şekil yaptım,

Tam olarak app.ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM bundan bahsediyorum hocam. Sizde ki kostüm silah farklı isimlendirilmiş olabilir. Client srcden Locale_inc.h dosyasından defineyi doğrula doğrumu diye.

#define ENABLE_MULTI_FARM_BLOCK
#define ENABLE_EVENT_MANAGER
#define ENABLE_COSTUME_WEAPON_SYSTEM
BU SATIRDA Yeni eklediğim perma 7 gün vs sistemi

#define ENABLE_COSTUME_PERMA_AND_REFRESHING //Kostüm süre uzatma ve perma yapma sistemi
evet baktım sizede göstereyim

Hay sen bin yaşa ya if isCostumeHair == 1 or isCostumeBody == 1 or (app.ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM and isCostumeWeapon == 1) or

Satirdakini ENABLE_COSTUME_WEAPON_SYSTEM yaptım düzeldi :))

Hay sen bin yaşa ya if isCostumeHair == 1 or isCostumeBody == 1 or (app.ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM and isCostumeWeapon == 1) or

Satirdakini ENABLE_COSTUME_WEAPON_SYSTEM yaptım düzeldi :))
Çözülmesine sevindim. İyi kullanımlar dilerim. Çözüm işaretlersen sevinirim. Hem konu kapansın. İyi forumlar. 🥰

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri