Çözüldü Sunucu aktif clientte chler aktif ama bağlanamıyor hatası alıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan huso366
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 69
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

huso366

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
HOSTNAME: auth1
CHANNEL: 1
PORT: 11150
P2P_PORT: 11250
DB_PORT: 11000
DB_ADDR: localhost
TABLE_POSTFIX:
ITEM_ID_RANGE: 000000001 000000002
PASSES_PER_SEC: 25
SAVE_EVENT_SECOND_CYCLE: 180
PING_EVENT_SECOND_CYCLE: 180
AUTH_SERVER: master
PLAYER_SQL: localhost mt2 ..... account
COMMON_SQL: localhost mt2 .... common
LOG_SQL: localhost mt2 .... log
LOCALE_SERVICE: europe

Normalde böyle kanallar aktif yeşil açık ama sunucuya bağlanırken hata alıyorum localde değil sunucum realde

Local host kısımlarına ip adresini yazıp denediniz mi

Çözüm
Sunucunuz locale de değil ise gen_settings.py dosyanızı gerekli bind_ip gibi ip yazan yerleri sunucu ip si ile değiştirin. Sonrasında dosyayı okuttuğunuz da configleri güncelleyecektir.

Syserları paylaşir mısiniz?

Son düzenleme:
O kısımları hallettim sqllarda skıntı var sanırım navicate SQL dosyalarını atarken error alıyorum sunucu tarafında kapalı olması gereken bir durum varmı
Hayır sunucu ile alakası yok sql çıktılarını doğru değil demekki atarken error verir. Yedeğiniz yok mu ilk defa mı kurulum yapıyorsunuz.

Hayır sunucu ile alakası yok sql çıktılarını doğru değil demekki atarken error verir. Yedeğiniz yok mu ilk defa mı kurulum yapıyorsunuz.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim yukarıda bahsedildiği gibi local kısımlarında ip yazilmasi gereken yerler varmış sunucu calisiyor artık hatalı olduğum yerleri farkettim düzelttim ilgilenen herkese teşekkür ederim

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri