story mode metin2

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 287

hasanmacit

Geliştirici
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
7
düşündüm düşündüm. csden arta kalan vakitlerimi nasıl değerlendirsem diye enine boyuna düşündüm. ffp kaldırma olayında bir yerden sonra tıkandığım için o da sarmadı. bende story mode metin2yi aklıma getirdim. tek kişilik her karaktere özgü ayrı bir hikaye ayrı bir final. fakat yine de bazı temel şeylerin olması lazım. böyle bir oyun isteseydiniz, düşünseydiniz nasıl olsun isterdiniz? hikayesi ne olsun isterdiniz? nerde başlamalı, nasıl bitmeli? mevcut mapler 1-1 kullanılmalı mı yoksa onlara da rework gelmeli mi? fikirlerinizi yorumlarda belirtin. unity tarafı kontroller olarak tamam. kalan kısma bir hikaye belirleyip yol vermek istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum.​

Bende buna benzer bir konsept düşünmüştüm belki hala yapabilirim diye bekletiyorum. Mantıken karakterlerin amacı dünyayı metin taşlarından temizlemek ve bossları yok etmek diye düşünürsek her mapte belirli görevleri yerine getirerek ilerleme ve aşamalı olarak zorlaşan bossları kesip ekipmanları geliştirerek ilerleme olabilir. Her karakter için farklı mapler ve moblar kullanabilirsin. İtemleri maplere dağıtıp map keşfetmesini sağlamak mantıklı olabilir. 1-1 aynı mapleri zenginleştirmek bence en mantıklısı. Orijinal haliyle çok sade ve boş çünkü.

godot'a fbx desteği gelmişti. gr2tofbx ile çevir. at godot'a. 1 sahnede karakteri tasarla.
1 sahnede canavarları tasarla. godot'da her objeyi sahne olarak tasarlıyorsun o yüzden kafa karışıklığı olmaz.
sonra yeni sahnelere yerleştire yerleştire 0 kod single player oyun. kodlama dili de python zaten. ffp falan filan uğraşmazsın. performansla da çok kafa yorman gerekmez. izometrik bakış açılı single player metin2 rpg yaparsın mesela kendi hikayeni yazıp. sahneyi sen doldurduğunda izometrik kamera açısı ile sahne dizayn etmek çok daha kolay.

metin666 için laniatüs kababzilla game engin

1771125031889.webp

laniatüs game encin veri papilır tüdey yınov

Son düzenleme:
Bende buna benzer bir konsept düşünmüştüm belki hala yapabilirim diye bekletiyorum. Mantıken karakterlerin amacı dünyayı metin taşlarından temizlemek ve bossları yok etmek diye düşünürsek her mapte belirli görevleri yerine getirerek ilerleme ve aşamalı olarak zorlaşan bossları kesip ekipmanları geliştirerek ilerleme olabilir. Her karakter için farklı mapler ve moblar kullanabilirsin. İtemleri maplere dağıtıp map keşfetmesini sağlamak mantıklı olabilir. 1-1 aynı mapleri zenginleştirmek bence en mantıklısı. Orijinal haliyle çok sade ve boş çünkü.
öneri için teşekkürler. envanter mantığı olmamalı bunun yerine eşyaları büyük görevlerden sonra otomatik güncellenmeli diyorum ama sen ne düşünüyosun?
godot'a fbx desteği gelmişti. gr2tofbx ile çevir. at godot'a. 1 sahnede karakteri tasarla.
1 sahnede canavarları tasarla. godot'da her objeyi sahne olarak tasarlıyorsun o yüzden kafa karışıklığı olmaz.
sonra yeni sahnelere yerleştire yerleştire 0 kod single player oyun. kodlama dili de python zaten. ffp falan filan uğraşmazsın. performansla da çok kafa yorman gerekmez. izometrik bakış açılı single player metin2 rpg yaparsın mesela kendi hikayeni yazıp. sahneyi sen doldurduğunda izometrik kamera açısı ile sahne dizayn etmek çok daha kolay.
öneri için teşekkürler

1 ay sonra hasanın muhtemel serzenişleri

Sayfa görevlerinde geçmişle ilgili bilgiler vardı belki oradan story mode için malzeme çıkar

Geri