Yardım STATÜ KARAKTER SORUNU

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

osman1088

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar öncellikle merhabalar ben bu konudaki bonus tablo sistemini ekledim
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

herşeyi ekledim hiç bir sysser almıyorum fakat oyuna girince statü karakter ekranını acamıyorum C ye basıyorum gene yok orası acılmıyor

Valla bazen chatgpt ile çözebiliyorum bazı şeyleri. Verdiği cevapları ileteyim bi kontrol et istersen.

1.
game.py dosyasının içinde şu kısmı bul:

self.OnPressKeyDict = {
...
app.DIK_C : self.__CharacterWindow_Show,
...
}

Eğer yukarıdaki satır yoksa veya silinmişse, C tuşu hiçbir pencere açmaz.

2.
game.py içinde __CharacterWindow_Show fonksiyonu şu şekilde görünmeli:

def __CharacterWindow_Show(self):
if self.characterWindow.IsShow():
self.characterWindow.Hide()
else:
self.characterWindow.Show()

Eğer burada self.characterWindow tanımlı değilse, bu fonksiyon boşsa ya da hata alıyorsa (ama loglamıyorsa), ekran açılmaz ama SYSERR de vermez.

Valla bazen chatgpt ile çözebiliyorum bazı şeyleri. Verdiği cevapları ileteyim bi kontrol et istersen.

1.
game.py dosyasının içinde şu kısmı bul:

self.OnPressKeyDict = {
...
app.DIK_C : self.__CharacterWindow_Show,
...
}

Eğer yukarıdaki satır yoksa veya silinmişse, C tuşu hiçbir pencere açmaz.

2.
game.py içinde __CharacterWindow_Show fonksiyonu şu şekilde görünmeli:

def __CharacterWindow_Show(self):
if self.characterWindow.IsShow():
self.characterWindow.Hide()
else:
self.characterWindow.Show()

Eğer burada self.characterWindow tanımlı değilse, bu fonksiyon boşsa ya da hata alıyorsa (ama loglamıyorsa), ekran açılmaz ama SYSERR de vermez.
bonus tablosu eklemeden önnce calısıyordu fakat bonus tablosunda game.py değişcegine dair hic bir şey yok sıkıntı orda emin misiniz ordan kaynaklı olduguna

bununla ılgılı daha once sorun yasıyan uyemız vardı thınboard eksık olmadıgına emınmısınız

pyton taraflı yanlıs eklemede yapmıs olabılırsınız kodlarınızı tekrar ınceleyın cozemedıgınız taktırde ozelden yazın bırlıkte yapalım cunku bahsettınız sıstemı kontrol ettım eksıklık oldugunu dusunuyorum bu nedenle tekrar temız bır calısma saglıyarak hatanın neyden kaynaklı oldugunu cozebılırsınız gerekırse 2 3 ekleme yapın zaten hatanın kaynagı bellı olur ama tahmınımce eksıklık var dıye dusunuyorum

pyton taraflı yanlıs eklemede yapmıs olabılırsınız kodlarınızı tekrar ınceleyın cozemedıgınız taktırde ozelden yazın bırlıkte yapalım cunku bahsettınız sıstemı kontrol ettım eksıklık oldugunu dusunuyorum bu nedenle tekrar temız bır calısma saglıyarak hatanın neyden kaynaklı oldugunu cozebılırsınız gerekırse 2 3 ekleme yapın zaten hatanın kaynagı bellı olur ama tahmınımce eksıklık var dıye dusunuyorum
sabahtan beri belki 6 saatir bununla urasıyorum hahahaha kac kere yaptım olmadı

Geri