İstek .spm uzantılı ağaç arşivi

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 95
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

hasanmacit

Süper Üye
Süper Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Editör
Ticaret Puanı
8
speedtree 4.1e geçtim ama .spm uzantılı ağaç bulamıyorum. fbx veya obj formatından da nasıl geçireceğimi bilmiyorum bu formata. belki speedtreenin uygulaması varsa onla olur da o da yok. nasıl yapıcaz elinde olan felan var mı?​

Bir yerde SpeedTree Modeller v9.5 i buldum indirip denedim export alınabiliyor spm dosyaları açılabiliyor. form dışı link paylaşımı yasak mı bilmiyorum eğer yasak ise kaldırırım. İndirme linkini paylaşılan siteden aldığım için dosya boyutu 1.5 gb bu yüzden virüstotal ekleyemedim

Speedtree Modeller bulduğum site:
indirme linki:

Bir yerde SpeedTree Modeller v9.5 i buldum indirip denedim export alınabiliyor spm dosyaları açılabiliyor. form dışı link paylaşımı yasak mı bilmiyorum eğer yasak ise kaldırırım. İndirme linkini paylaşılan siteden aldığım için dosya boyutu 1.5 gb bu yüzden virüstotal ekleyemedim

Speedtree Modeller bulduğum site:
indirme linki:
öncelikle teşekkür ederim fakat aradığım şey aslında export değil direkt ağaç modeli. ağaç modeli olmadan düz spt dosyalarını spm yapmanın bir amacı yok bence.

Spm neden lazımki kardom yav
modeller değiştikçe yapraklar da ayrı ayrı modellenmiş oluyo. bizdeki ağaçlar baya eski o yüzden yapraklar tek bir parça gibi. onlarda ise ayrı ayrı. o yüzden ışık alması ıvırı zıvırı her şeyi farklı oluyo model değiştikçe. onun için o lazım.

modeller değiştikçe yapraklar da ayrı ayrı modellenmiş oluyo. bizdeki ağaçlar baya eski o yüzden yapraklar tek bir parça gibi. onlarda ise ayrı ayrı. o yüzden ışık alması ıvırı zıvırı her şeyi farklı oluyo model değiştikçe. onun için o lazım.
Kodsal anlamda dx11 i hiç bilmiyorum fakat spt ler ve plechito ağaçları baya kaliteli oluyor maplerde, farklı oyunlarda 2 3 sene önce metin2 pvp değil başka oyunların ağaçları vardı internette de oyuna eklemesi sıkıntıdır diye arşivlememişyim spmleri

Kodsal anlamda dx11 i hiç bilmiyorum fakat spt ler ve plechito ağaçları baya kaliteli oluyor maplerde, farklı oyunlarda 2 3 sene önce metin2 pvp değil başka oyunların ağaçları vardı internette de oyuna eklemesi sıkıntıdır diye arşivlememişyim spmleri
kankam wpdeb görüşekte sana harita ayarlattırak

Geri