✨ %20 Kampanya ✨ Crox Games Oyun Hizmetleri✨ ✨Bol referans ✨Sistem ✨ Teknik Destek✨

Bu ticaret konusu sınırlı ticaret puanı geçmişine sahiptir. İşlem öncesi kullanıcı profilindeki ticaret puanlarını incelemeniz önerilir.

harunkocer

Platin Üye
Platin Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
1
Sitemiz aktif edilmiştir.

Biz kimiz

CroxGames Oyun Hizmetleri
, Metin2 geliştirme alanında uzun yıllara dayanan tecrübesiyle profesyonel yazılım ve sunucu çözümleri sunmak amacıyla kurulmuştur.​

Hikâyemiz 2008 yılında Metin2’yi bir oyuncu olarak keşfetmemizle başladı. Oyuna duyduğumuz ilgi zamanla geliştirme tutkusuna dönüştü ve 2015 yılından itibaren Metin2 altyapıları, Server Files geliştirme ve özel oyun sistemleri üzerine aktif olarak çalışmaya başladık. Son 6 yıldır ise bu alanda profesyonel olarak hizmet veriyor, birçok sunucuya ve oyun projesine yazılım desteği sağlıyoruz.
CroxGames’in kurucusu Harun, Metin2 topluluğunda daha çok CroxFire kullanıcı adıyla tanınmaktadır. Yıllar içerisinde geliştirdiği sistemler, yaptığı kaynak kod çalışmaları ve tamamladığı projeler sayesinde sektörde güvenilir geliştiriciler arasında yer edinmiştir.

Uzmanlık alanlarımız arasında;
  • Server Files geliştirme
  • Özel oyun sistemleri tasarımı
  • Kaynak kod düzenlemeleri
  • Performans ve optimizasyon çalışmaları
  • Güvenlik geliştirmeleri
  • Hata analizi ve çözümü
  • Tamamen isteğe özel yazılım geliştirme
bulunmaktadır.
Her proje; performans, güvenlik, sürdürülebilirlik ve temiz kod prensipleri esas alınarak geliştirilmektedir. Hazır sistemleri düzenlemek yerine, ihtiyaçlara uygun özgün çözümler üretmeyi ve uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek altyapılar oluşturmayı hedefliyoruz.

Bugüne kadar birçok başarılı projeye imza attık ve farklı sunucu sahipleriyle çalışma fırsatı yakaladık. Bizim için en değerli referans, müşterilerimizin memnuniyeti ve uzun yıllardır devam eden iş birlikleridir. Referanslarımız, ortaya koyduğumuz iş kalitesinin en güçlü göstergesidir.
Teknolojiyi yakından takip ederek Metin2’nin klasik altyapısını modern yazılım anlayışıyla buluşturuyor; yalnızca bugünün değil, geleceğin ihtiyaçlarına da cevap verebilecek sistemler geliştiriyoruz.

CroxGames Oyun Hizmetleri olarak hedefimiz yalnızca ürün satmak değil; güvenilir, kaliteli ve uzun vadeli çözümler sunarak Metin2 geliştiricilerinin ve sunucu sahiplerinin ilk tercih ettiği yazılım markalarından biri olmaktır.
Kaliteli işçilik, şeffaf iletişim ve satış sonrası destek anlayışımızla, her projeye kendi projemiz gibi yaklaşmaya devam ediyoruz.

İşinin hakkını verene kadar yanınızda verdikden sonrada işim bitti diyip giden biri degil yine her sorunda anlık destek veren güvenilir kaliteli bir insan kendisi ile çalışma şansımız oldu %100 memnuniyet %100 kalite teşekkür ederim tekrardan destekleri için kendisine

Kendisi çok değerli bir kardeşimizdir işinin ehlidir kimseye yapamayacağı şeyi yapıyorum demez yaparım dediyse o işi yapar yarım bırakmaz <3

kendisi çok deneyimli tecrübeli ve bilgili bir kardeşimizdir. kendisi ile çalışma fırsatımız oldu işini hızlıca bitirip sistemi tarafımıza teslim etdi. güvenilirdir. gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Kendisi ile çalışma fırsatı bulduk işinin ehli cok güzel bir kişilik kalite işleriniz için mutlaka çalışın :)

İşinin ehli denebilecek nadir kişilerden.. Sattığı ürünün,sistemin arkasında duran Gerek teknik destek gerekse Files yönünden ne sorununuz varsa çözebilecek kimseyide yarı yolda bırakmayacak birisidir arkadaşım olduğu için söylemiyorum bende öncesinden tanımıyordum beraber iş yapınca anladım.
Hayırlı Satışlar Olsun Hocam .

Güvenilir satıcı, güncel :)

Harun bey'le yeni calışmaya başladım herşeyde cok başarılı teslimat olsun ilgi alaka 10 üzerinden 10 diyebilirim yakınlığı cok hoşuma gitti 7/24 msjlarımıza cevap veriyor yani cok rahatlıkla alabilirsiniz arkadaşlar. kalite iş istiyorsanız Harun beyle calışabilirsiniz harun beye tşk ederim bu projemde bana destek oldugu icin..
Tugian2 demiş ki:
Valla hacım iyiki seni tanımışım dostluğumuz ebedi bundan sonra. Aşamalı zindan sistemini v2 olarak kendisinden aldım testleri yapar yapmaz buraya da bilgi geçeceğim kendisinden rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

Not; Yağlama benden mantı senden haberin ola 😂😂

Son düzenleme:
@harunkocer Valla hacım iyiki seni tanımışım dostluğumuz ebedi bundan sonra. Aşamalı zindan sistemini v2 olarak kendisinden aldım testleri yapar yapmaz buraya da bilgi geçeceğim kendisinden rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

@harunkocer Valla hacım iyiki seni tanımışım dostluğumuz ebedi bundan sonra. Aşamalı zindan sistemini v2 olarak kendisinden aldım testleri yapar yapmaz buraya da bilgi geçeceğim kendisinden rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

Eyvallah dostum, inşallah bu dostluk ebedi olacak. Yan yana geldiğimizde mükemmel bir mantı yağmalama sofrası kurarız.

Geri