Uygulandı: Soru cevap konuları ana sayfada gözükmesin

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 84
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

hasanmacit

Premium Üye
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Editör
Ticaret Puanı
7
o kadar çok soru cevap konusu var ki mesela geceden yeni açılmış yararlı bir konu var soru cevap konuları veya satış konuları yüzünden alta düşüp duruyor. ana sayfamızı filtreleyip kaydedebilelim bu sayede neyi istiyosak onu görebiliriz. mesela ben satış ve soru cevap konusu görmek istemiyorum görmek istersem bölümlerine gider görürüm zaten. bu ya kaldırılsın ya da kullanıcının tercihlerini hatırlayacak bir filtre getirilsin.

ayrı olarak eskiden anasayfa butonuna basınca farklı bi ekran olması gerekiyordu özel olarak yapılmıştı. o bölüm kalktı mı ne oldu oraya?​

Ekran Alıntısı.webp

"Yeni Konular" bölümü iki parçaya ayrıştırılabilir: "Yeni Konular" ve "Yeni Sorular" şeklinde.

bana kalırsa gereksiz yer kaplayanlar soru cevaptan daha çok satış konuları, özellikle 3-5 ay hatta daha önce açılıp yeni içerik olmadığı halde güncellenenler. aynı anda birkaç kişi güncellese zaten listenin yarısını kaplıyor, bunlar ayrı bir listeye ya da kategoriye taşınırsa daha güzel olur

ayrı olarak eskiden anasayfa butonuna basınca farklı bi ekran olması gerekiyordu özel olarak yapılmıştı. o bölüm kalktı mı ne oldu oraya?
Güncellemeden sonra orası patladı ayrıca pek fazla kullanılmadığını düşündüğüm için devredışı bırakmıştım. O günden beridir ilk defa soran oldu :D Aslında orası baya güzeldi kullanıcının ilgi alanına göre listeliyordu ve aşağıya kaydırarak son konuları, konulara yapılan yorumları görebiliyorduk. Belki burayı tekrardan aktif ederim

bana kalırsa gereksiz yer kaplayanlar soru cevaptan daha çok satış konuları, özellikle 3-5 ay hatta daha önce açılıp yeni içerik olmadığı halde güncellenenler. aynı anda birkaç kişi güncellese zaten listenin yarısını kaplıyor, bunlar ayrı bir listeye ya da kategoriye taşınırsa daha güzel olur
Dün bunla ilgili düzenleme yapıldı. Kodda olan bi hata sebebi ile mt üye, premium 1. kademe 3 saatlik hak elde ediyormuş

o kadar çok soru cevap konusu var ki mesela geceden yeni açılmış yararlı bir konu var soru cevap konuları veya satış konuları yüzünden alta düşüp duruyor. ana sayfamızı filtreleyip kaydedebilelim bu sayede neyi istiyosak onu görebiliriz. mesela ben satış ve soru cevap konusu görmek istemiyorum görmek istersem bölümlerine gider görürüm zaten. bu ya kaldırılsın ya da kullanıcının tercihlerini hatırlayacak bir filtre getirilsin.
Anasayfa birinci sekme konulara en son yapılan yorumların tarihleri baz alınarak gösterimi yapılıyor. Aktifliğin fazla olduğu konular sürekli yukarıda gözükmesi normal.

Güncelleme;
Geçmişte kullandığımız düzene geri döndük.
24284 eklentisini görüntüle

"Yeni Konular" bölümü iki parçaya ayrıştırılabilir: "Yeni Konular" ve "Yeni Sorular" şeklinde.
Bu istek uygulandı.

Yeni açılan konulara daha iyi erişebilmek için yeni konular kısmından soru-cevap bölümleri kaldırıldı soru-cevap sekmesine aktarıldı. Ayrıca kullanıcının takip ettiği alanlarla ilgili içerikleri görebilmesi için ilgi alanı kısmı eklendi. (ilgi alanı kısmı anasayfa yüklenmesini yavaşlattığı için devredışı bırakıldı. Bu kısım baştan revize edildikten sonra aktif edilecektir.)

Son cevaplananlar kısmında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Oranın çalışma şeklini zaten bir önceki mesajımda anlattım.
Ekran Resmi 2025-06-28 16.46.02.webp

Ayrıca arama forumlarımızı kullanabileceğinizi unutmayın lütfen.

Bu öneri konusunu uygulandı olarak işaretleyip kilitliyorum. Önerisi ve şikayeti olan üyelerimiz konu açmaktan çekinmesinler lütfen

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri