Soru Sonitex Basic Offline Shop Hakkında Soru

Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

PDx

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Razuning V5 altyapısına Sonitex konusundaki sistemi eklemeye çalışıyorum. DB tarafı değişikliklerini yaparken ClientManagerBoot.cpp içerisinde bool CClientManager::InitializeItemTableFromDB() kısmının olmadığını fark ettim. Anladığım kadarıyla bu sistem DB tabanlı proto kullanan bir source için hazırlanmış, V5 altyapısı ise TXT tabanlı çalışıyor. Sanırsam full yang ile alakalı da bir problem ile karşılaşacağım.
Bu sistemi kurmam mümkün mü yoksa önce başka değişiklikler mi yapmam lazım ve farklı bir offline shop sistemi öneriniz varsa nelerdir?
Şimdiden teşekkür ederim.

Bu sistemi eklemedim ama biraz incelediğim kadarıyla söylüyorum. Söylediğiniz kısımda VnumRange ile ilgili düzenlemeler var normal sistem txt den okurken VnumRange hesabını yapıyor zaten belki düzenlemen gereken bir iki yer karşına çıkar ama kurabilirsin diye düşünüyorum eğer sorun yaşarsan konu yardım konusu açabilirsin bir denemekten zarar gelmez. Yedek al ama.

Bu sistemi eklemedim ama biraz incelediğim kadarıyla söylüyorum. Söylediğiniz kısımda VnumRange ile ilgili düzenlemeler var normal sistem txt den okurken VnumRange hesabını yapıyor zaten belki düzenlemen gereken bir iki yer karşına çıkar ama kurabilirsin diye düşünüyorum eğer sorun yaşarsan konu yardım konusu açabilirsin bir denemekten zarar gelmez. Yedek al ama.
Hocam valla bi giriştim de hayırlısı, hemen hemen her adımda farklı bir hata çıkıyor düzelte düzelte gidiyorum. Şimdilik ClientManagerBoot.cpp yi boş geçtim. Galiba çalışması için eklemem gereken birkaç ekstra sistem (Inventory Slot Marking, Mouse Wheel Event, Official Button Functions) daha vardı onların kodları da bulmam lazım. İşin sonunda çalışan bir şey çıkarsa haber ederim.

Geri