Son zamanlarda yeni açılan soru-cevap konularıyla ilgili

• Konuyu açan Konuyu açan nyami
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 78

nyami

ZeRo
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Fikir beyanı serbest ise bende soru cevap bölümü ve yeni üyelerin bilinçsiz form kullanımı hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.

Soru cevap kısmına aşırı derecede bilinçsiz form kullanıcısı gelmeye başladı ve en basit sorunları bile hiç araştırmadan konu açıyorlar ki yıllardır formun üyesi olduğum halde son 3-4 ayda hiç bu kadarı ile karşılaşmamıştım. Hatta son 3-4 ayda formun ne olduğunu ve nasıl bir yapıda çalıştığından da habersiz kullanıcıların c++ vb bölümlerde soru cevap gibi konuları açtığını fark ettim.

Eski bildirimleri göremiyorum ama her 5 konudan bir tanesi bu şekilde olmaması gereken bölümlerde açılıp gereksiz bildirimler bölümümü doldurmaya başladı. Benim gibi formun belli bölümlerinin yeni konularını takip edenlerinde bu konudan rahatsızlık duymaya başladığına düşünüyorum.

Burada yönetimsel bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü genel kuralların konduğunu ve yapıla bilen en iyi şekilde uygulandığını aktif form kullanıcıları bir çok defa görmüştür. "Ben çok az biliyorum", "Göremedim", "Duymadım" vb şeylere sığınmaların önüne geçilemez.

Yeni konu açılmış içeriği bir yere kadar iyi ama konu başlığı "...... yardım", "yardım .... yı kuramadım", "acil ...... ya yardım" zaten konu soru cevap bölümünde başlığına yardım acil gibi şeyleri yazınca daha ne kadar hızlı yardım edilmesini bekliyorlar?

1751917312878.webp

Gündem dışı yorumunuz için teşekkür etmekle beraber yazınızı ayrı bi konu başlığına taşıdım. Diğer türlü arap saçına dönerdi. Bu gözler öyle absürt yerlere konu açanları gördi ki o_O

Gündem dışı yorumunuz için teşekkür etmekle beraber yazınızı ayrı bi konu başlığına taşıdım. Diğer türlü arap saçına dönerdi. Bu gözler öyle absürt yerlere konu açanları gördi ki o_O

Konu yukarı atma olayını görünce gelip direk yazdım. Daha çok ticaret bölümü ile alakalıymış sonradan fark ettim :giggle:. Gerçekten bu konu hakkında da lütfen bir geliştirme yapın. Soru cevap bölümüne giresim gelmiyor. Aynı şeyler 2 haftada bir farklı kişiler tarafından konu olarak açılmaya başladı.

iplerinden tespit edip bu tarz konu açanları dövelim ağzını burnunu kıralım

Sende mi Bürütüs.

Sabahlara kadar konuşuruz tartışırız fikir alışverişi yaparız ama. Bu duruma çözüm bulamayız malesef.
Bence demirciye verelim o yakar zaten. :D

Geri