Son kelimeyi devam ettir.

YunusEmreOfficial

Lyrion ¿
Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
4
Merhaba arkadaşlar,
Gelin hep beraber basit ama eğlenceli bir oyun oynayalım.
Sonrasına çok kısa kelimeler yazın. Ancak küfür ve sorun çkartacak birşey olmasın.
Mesela ben bugün hava diycem sizde güzeldi, diyceksiniz birisi ama yazıcak diğeri sıcaktı diycek gibi gibi.

Hadi ben başlıyorum.

Cümlenin tamamlanmış kısmı...
Barones bugün güne @Kaiser i görerek uyandı sonra ne yaptı MEKA yı görmediğine şükredip elini yüzünü yıkadı ve kahvaltısını hazırladı tam kahvaltıyı masa ya götürürken yerde kâğıt parçaları gördü ve derin derin nefes alıp ve avazının çıktığı kadar bağırarak ortalığın ağzına kim s*çtı, dedi. Sinirden deliye dönen baroness....

Son düzenleme:
Barones bugün güne @Kaiser i görerek uyandı sonra ne yaptı MEKA yı görmediğine şükredip elini yüzünü yıkadı ve kahvaltısını hazırladı tam kahvaltıyı masa ya götürürken yerde kâğıt parçaları gördü ve derin derin nefes alıp ve avazının çıktığı kadar bağırarak ortalığın ağzına kim s*çtı, dedi. Sinirden deliye dönen baroness....
Kelimemiz burada kaldı arkadaşlar,
Tarihimiz 23.07, saat 20.00a kadar oyunumuza katılım şartı ile mesaj atan her üye. 1 Aylık :premium-uye-rank: Hediyesi kazanma şansına sahip olacak.

Şuan da 3 üyemiz çekiliş için isimlerini yazdırdı.
1.

Aetherion2

2.

hasanmacit

3.

Mavi Ruh

Tek yapmanız gereken oyuna devam etmek. 😂

Not: Forum üzerinden yetkili olan arkadaşlar çekilişten muaftır. Tamamen eğlence amaçlı yapılmıştır. Hiç bir ticari amaç gütmemektedir.
Katılımlar fazla olursa bu tarz oyunlara devam edebilirim. Sadece :premium-uye-rank: değil tüm satın alınabilir ranklardan oyunlarımız olacaktır.

Freeai kullanarak video yaptırdım nasıl görüncek diye... Git gide komikleşiyor.

Geri