Yardım sisteme ait pencere

• Konuyu açan Konuyu açan testetes
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 65
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

testetes

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
merhaba
Zindan takip sisteminin ui sini degiştirdim fakat bu sefer de fileste bulunan bütün pencereler degişti.

sistem ortak olarak alıyor.
ben bunu sisteme özel olarak yapmak istiyorum.
etc\ymir work\ui\pattern
Üst Pencere çubuk
titlebar_center.tga titlebar_left.tga titlebar_right.tga titlebar_right_02.tgaçarpı
etc\ymir work\ui
public.dds

sadece yukarıdakiler kaldı. fakat sistem dosyalarında nereden çektiğini göremiyorum. public.dds vb. isminde kodlarda herhangi birsey yok. konu hakkında tecrubeli bir destege ihtiyaçım var.

merhaba
Zindan takip sisteminin ui sini degiştirdim fakat bu sefer de fileste bulunan bütün pencereler degişti.

etc\ymir work\ui\pattern
Üst Pencere çubuk
titlebar_center.tga titlebar_left.tga titlebar_right.tga titlebar_right_02.tgaçarpı
etc\ymir work\ui
public.dds

sadece yukarıdakiler kaldı. fakat sistem dosyalarında nereden çektiğini göremiyorum. public.dds vb. isminde kodlarda herhangi birsey yok. konu hakkında tecrubeli bir destege ihtiyaçım var.
Ui dosyanız root pack olarakmı cekiyor yoksa ymirwork olarakmı eger ROOT PACK+ olarak cekiyorsa root icinde ymirwork olusturup atacaksınız ama normal ymirwork/ui/// cekiyorsa pack olusturup yada musait pack varsa eklerseniz sorun yasamazsınız

merhaba

etc\ymir work\ui\pattern
Üst Pencere çubuk
etc\ymir work\ui
public.dds

Uiscript dosyasını paylaşırsanız bakalım

Geri