Çözüldü Sanal Evren Etkinliği Png Sorunu

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,

Elimde bir etkinlik sistemi var ve bunu başarılı bir şekilde ekledim. Kodlarda herhangi bir hata veya "syserr" kaydı almıyorum. Normalde butona tıkladığımda pencerenin açılması gerekiyor. Ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:

PNG desteğini eklemiş olmama ve gerekli kodları yazmama rağmen pencere hiçbir şekilde açılmıyor.
Butonun .tga dosyası oyunda görmüyor, ama butona tıkladığımda pencerenin açılması gereken kısım ne geliyor ne de gidiyor. Yani hiç tepki vermiyor Kodları Yazıyorum Farklı Yontemlerde Ise Neden Bır Türlü Açılmadı Onuda Anlamış Degilim

Şunları denedim ama işe yaramadı:

• PNG'yi .tga'ya dönüştürdüm → olmadı
  • PNG'yi doğrudan attım → hiçbir şey değişmedi
  • Dosya yollarını farklı kombinasyonlarla değiştirdim → hala pencere görünmüyor

Kodları kontrol ettim, hatalı bir yer göremiyorum. Ama şu an tamamen tıkandım. Buton görünüyor fakat tıkladığımda pencere kısmı açılmıyor.

Sistem Bu Sekılde

Oyunda Karsılastıgım Lanet Sorun

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

İlginen Arkadaşlara Teşekür Ederım

Dosya Eklentileri

• sanal-evren-1696448749.webp
    sanal-evren-1696448749.webp
    31,7 KB · Gösterim: 33
Son düzenleme:
Çözüm
ROOT_PATH + "buttonnew1.png" Aktıf Olmadıgı İçin Gösterilmiyordu normal dosya yolu import uiScriptLocale
"d:/ymir work/sevren/" yolları belırlıyerek sıstem çalışmış bulunmakta ilginiz için teşekür ederım konu kapatılabılır
Merhabalar,

Elimde bir etkinlik sistemi var ve bunu başarılı bir şekilde ekledim. Kodlarda herhangi bir hata veya "syserr" kaydı almıyorum. Normalde butona tıkladığımda pencerenin açılması gerekiyor. Ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:

PNG desteğini eklemiş olmama ve gerekli kodları yazmama rağmen pencere hiçbir şekilde açılmıyor.
Butonun .tga dosyası oyunda görmüyor, ama butona tıkladığımda pencerenin açılması gereken kısım ne geliyor ne de gidiyor. Yani hiç tepki vermiyor Kodları Yazıyorum Farklı Yontemlerde Ise Neden Bır Türlü Açılmadı Onuda Anlamış Degilim

Şunları denedim ama işe yaramadı:

• PNG'yi .tga'ya dönüştürdüm → olmadı
  • PNG'yi doğrudan attım → hiçbir şey değişmedi
  • Dosya yollarını farklı kombinasyonlarla değiştirdim → hala pencere görünmüyor

Kodları kontrol ettim, hatalı bir yer göremiyorum. Ama şu an tamamen tıkandım. Buton görünüyor fakat tıkladığımda pencere kısmı açılmıyor.

Sistem Bu Sekılde

Oyunda Karsılastıgım Lanet Sorun

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

İlginen Arkadaşlara Teşekür Ederım
Tahminimce eksik eklediğiniz bir kısım var interfacemodule.py - game.py dosyalarınızı bence kontrol edin ek olarakta debug modunda ne yazmakta oradada hata yoktur zannımca daha önce aynısını yaşamıştım kaldırıp tekrar ekleyince sistem düzelmişti.

Tahminimce eksik eklediğiniz bir kısım var interfacemodule.py - game.py dosyalarınızı bence kontrol edin ek olarakta debug modunda ne yazmakta oradada hata yoktur zannımca daha önce aynısını yaşamıştım kaldırıp tekrar ekleyince sistem düzelmişti.
Herhangi bir sysr vermiyor fakat soyle bir söz konusu var png destegi eklememe rahmen ne tga nede png algılamıyor yazdıgim kodlarada bakıyorum vermis olsaydı bir yerde patlatırdı ama dediginiz gibi kaldırıp tekrar ekleme gibi cözümleme ise kaldırmak sorun degil benim icin ama soyle bir durum var illa birde sismesi gerekiyordu buttunda yanıt var ama pencerede yok hocam asıl sorun bu yani aklımda kalan tek sey acaba diyorum pngleri questtenmi cektirsem pencere arka kısımda kaldigı icin belki kabul etmiyordur diye dusunuyorum

Umarım ufacık gözünden kaçan birşeydir boşa vakit kaybedip uğraşırsın, karakterine göre forumlar🙏

ROOT_PATH + "buttonnew1.png" Aktıf Olmadıgı İçin Gösterilmiyordu normal dosya yolu import uiScriptLocale
"d:/ymir work/sevren/" yolları belırlıyerek sıstem çalışmış bulunmakta ilginiz için teşekür ederım konu kapatılabılır

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri