Çözüldü sistem ui degiştirme pencere kısmını bulamadım

• Konuyu açan Konuyu açan testetes
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 61
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

testetes

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba bir sistemin ui sini degiştiriyoum yani arayüzünü fakat ufak bir sorunum var .. penceresinin üst kısmı fakat sistem ui sinden degil oynun kendi dosyalarından degiştirmem gerekli. aşagıdaki görseldeki kısmı degiştiricem bana yardımcı olur musun ? ben bunu nerede bulacagım sistemlarının içinde nerde marysama kullanıyorum stabil

Dosya Eklentileri

• 1232.webp
    1232.webp
    5,7 KB · Gösterim: 29
Çözüm
merhaba bir sistemin ui sini degiştiriyoum yani arayüzünü fakat ufak bir sorunum var .. penceresinin üst kısmı fakat sistem ui sinden degil oynun kendi dosyalarından degiştirmem gerekli. aşagıdaki görseldeki kısmı degiştiricem bana yardımcı olur musun ? ben bunu nerede bulacagım sistemlarının içinde nerde marysama kullanıyorum stabil
etc / pattern kısmından değişebilirsin.
Her Sistemin quisi farklı Konuyu Net Olarak Detaylandırırsanız Yapacagınız İslem Hangisi İse Daha Erken Çözümleme Alabilirsiniz

etc / pattern kısmından değişebilirsin.

Çözüm
Yorum gelene kadar ben bulduydum zaten fakat yorum atarak fikir sunan fikir veren çözüm sürecinde bana destek olan herkese tşk ederim.

etc\ymir work\ui\pattern
titlebar_center.tga
titlebar_left.tga
titlebar_right.tga
titlebar_right_02.tga

sadece seyi bulamadım çarpı işaretini yukarıdakiler çubuk kısmında çarpı resmi de var fakat çarpı resmi sembolik konulmuş. bir yerde haricinde birde çarpı kısmı olmalı.

çarpı kısmı
public.dds aynı konumda buldum :/

Son düzenleme:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri