hangileri mesela tam olarak neyi değiştirmem gerekiyor?Sınırsız level için gerekli olan kütüphaneler ve uyarlamaları kullanarak yapıyorlar
aynen ben de görmüştüm bunuinstada bi eleman var video girişine kadar aynısını söylicem bak
merhabalar arkadaşlar level sınırı olmayan serverde çar kasıyoruz part 32 evet arkadaşlar karakterimiz bugün 253867 seviye olmuş şöyle kenarda 20trilyar level iksirimiz birikmiş onları basalım. evet arkadaşlar karakterimiz 387654 level oldu. silahımızada artı basalım arkadaşlar.
evet arkadaşlar silahımızda 853 seviye oldu. bir sonraki videoda görüşürüz.
nasıl yapıyorlar onu çözemediminanılmaz itici ve saçma duruyor yapmamak daha mantıklı benceaynen ben de görmüştüm bununasıl yapıyorlar onu çözemedim
Çok bi olayı yok aslında sadece bağlı olduğu veri tiplerini güncellemelisin. Yaparsanda çok uçmamak gerekaynen ben de görmüştüm bununasıl yapıyorlar onu çözemedim

alıcısı farklı. bakalım nereye varacak işin sonuinanılmaz itici ve saçma duruyor yapmamak daha mantıklı bence
Çok bi olayı yok aslında sadece bağlı olduğu veri tiplerini güncellemelisin. Yaparsanda çok uçmamak gerek
Konu hakkında düşüncemse aktif uygulamış biri olarak gördüğüm kadarıyla oynayanı seviyor en azından bana gelen öyle fakat dışardan bakarsanda saçma duruyor.
Karaktere TC KİMLİK NO Çıkartmış30128 eklentisini görüntüle çok da abartmış sayılmam bence
UZUN ZAMANDIR METİN2 İLE İLGİLİ BİR ŞEY İÇİN BU KADAR GÜLMEMİŞTİM AJSDKJASDKaraktere TC KİMLİK NO Çıkartmış