single player metin2 günlüğü?

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 61
  • Gösterim Gösterim 1K
Minimapı ekstra bir kamera olarak mı eklemişsin oyuna? Ben öyle eklemeyi düşünüyordum. Eğer yapılabilirse, yuvarlak bir kaplama içine oyuncuyu takip eden kuşbakışı bir kamera.
test amaçlı ui oluşturmaya çalışıyorum daha sonra görsel güzellikler tabiki gelecektir fakat şimdilik en azından temel olarak elimde bir şey olsun diyorum. normalde harita düzenleyecektim fakat benim pc biraz eski olduğu için baya kastı haritayı düzenlerken o yüzden ondan vazgeçtim şimdilik :D bir ui önerisi olan var mı acaba şurdan al şu görseller güzel felan gibisinden. kullanabilirim.

Minimapı ekstra bir kamera olarak mı eklemişsin oyuna? Ben öyle eklemeyi düşünüyordum. Eğer yapılabilirse, yuvarlak bir kaplama içine oyuncuyu takip eden kuşbakışı bir kamera.
evet öyle oldu. yapay zekadan destek alıyorum yaptığım her aşama için. o da kuş bakışı bi kamera oluşturalım o da görüntüyü yukardan versin dedi sonuçta böyle oldu xd

Minimap çok tatlı olmuş, mmo ui kit for unreal vs diye arat hasanım bir ton ui vardır

2 güne hazır bu oyun :D sol üstteki 0 lar ve 1 ler ne işe yarıyo diye merak eden olursa eğer envanterin hangi sayfada olduğunu belirtiyor. 0 varsayılan 1 de 2. sayfa gibi düşünün. 45-45 her sayfaya gridi oluşturuyor. şimdi üstüne item koyma ıvır zıvır kaldı. slot.tgayıda metin2den 2 dk ss alıp slotları şeetmek için ekledim. sıradaki aşamalar için hala öneri alabilirim.
1772475834856.webp

Hasanım Ellerine sağlık. Geliştirmeler çok hoş gidiyor. 1 tane bosu efektleriyle ekleyip savaş mekanikleri üzerine geliştirebilirsin.

Hasanım Ellerine sağlık. Geliştirmeler çok hoş gidiyor. 1 tane bosu efektleriyle ekleyip savaş mekanikleri üzerine geliştirebilirsin.
ya kral konuyu okumuyon mu efektleri ekleyemiyom yoksa ordan devam edicektim zaten :D birisi yardım ederse bi tool mool bişey efektleri aktarırım yoksa mecbur baştan yapılacak. yorum için saolasın canım.

ya kral konuyu okumuyon mu efektleri ekleyemiyom yoksa ordan devam edicektim zaten :D birisi yardım ederse bi tool mool bişey efektleri aktarırım yoksa mecbur baştan yapılacak. yorum için saolasın canım.
Sen halledersin yaa...

Bak bura gibi çok site var baya iş görür belki bir incele.

yaratık mantığı oluşturuldu. yaratıklara şimdilik 40 can verildi. karaktere de vuruş başı 20 hasar verdim şimdilik. karakter belirli lokasyona vuruyor. vurduğu lokasyondaki canavarları belirli bir mesafe ittiriyor. yaratıklara yapay zeka kontrolü verildi. bir lokasyona hareket ediyorlar. 3 saniye bekliyorlar. eğer yakında bir karakter varsa ona saldırıyorlar. eğer yoksa yine dolaşmaya devam ediyorlar. sanırım unuttuğum gözden kaçırdığım bir şey yok. önerilere hala açığım.

yaratık mantığı oluşturuldu. yaratıklara şimdilik 40 can verildi. karaktere de vuruş başı 20 hasar verdim şimdilik. karakter belirli lokasyona vuruyor. vurduğu lokasyondaki canavarları belirli bir mesafe ittiriyor. yaratıklara yapay zeka kontrolü verildi. bir lokasyona hareket ediyorlar. 3 saniye bekliyorlar. eğer yakında bir karakter varsa ona saldırıyorlar. eğer yoksa yine dolaşmaya devam ediyorlar. sanırım unuttuğum gözden kaçırdığım bir şey yok. önerilere hala açığım.

Tek önerim metin2 maplarını getir artık sen çalışırken bizde izlerken gözümüz şenlensin :D

şuan için buna devam edesim hiç gelmedi. konudaki son hali gibi yükledim. belki birisi alıp devam ettirir. bilgisayarınızda unreal varsa belgeler klasörüne gidin içinde Unreal Projects diye bir klasör olur. onun içine atın. sonra unreali açtığınızda proje olarak görürsünüz zaten.

şuan için buna devam edesim hiç gelmedi. konudaki son hali gibi yükledim. belki birisi alıp devam ettirir. bilgisayarınızda unreal varsa belgeler klasörüne gidin içinde Unreal Projects diye bir klasör olur. onun içine atın. sonra unreali açtığınızda proje olarak görürsünüz zaten.

adamsın hasanmacit fullhearth <3

Geri