CyberCan Çaylak Üye Üye Mesaj 17 Çözümler 1 Beğeni 3 Puan 23 Ticaret Puanı 0 Pazar 20:03 #1 Görselde gördüğünüz üzere simyaya aynı efsun geliyor, bunun çözümü ne olabilir? Dosya Eklentileri image.webp 572,3 KB · Gösterim: 17
lmaohw Premium Üye Premium Üye MT Üye Mesaj 383 Çözümler 22 Beğeni 182 Puan 494 Ticaret Puanı 0 Pazar 20:10 #2 CyberCan demiş ki: Görselde gördüğünüz üzere simyaya aynı efsun geliyor, bunun çözümü ne olabilir? Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba, .../share/locale/turkey/dragon_soul_table.txt dosyasından ayarlayabilirsin. Upvote 0 Downvote
CyberCan demiş ki: Görselde gördüğünüz üzere simyaya aynı efsun geliyor, bunun çözümü ne olabilir? Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba, .../share/locale/turkey/dragon_soul_table.txt dosyasından ayarlayabilirsin.
CyberCan Çaylak Üye Üye Mesaj 17 Çözümler 1 Beğeni 3 Puan 23 Ticaret Puanı 0 Pazar 20:15 #3 lmaohw demiş ki: Merhaba, .../share/locale/turkey/dragon_soul_table.txt dosyasından ayarlayabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... table hatalı olduğu için mi yapıyor acaba nasıl ayarlayacağım. neresinden kaynaklı? Upvote 0 Downvote
lmaohw demiş ki: Merhaba, .../share/locale/turkey/dragon_soul_table.txt dosyasından ayarlayabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... table hatalı olduğu için mi yapıyor acaba nasıl ayarlayacağım. neresinden kaynaklı?
CyberCan Çaylak Üye Üye Mesaj 17 Çözümler 1 Beğeni 3 Puan 23 Ticaret Puanı 0 Pazar 20:48 #4 biraz araştırdım da DragonSoul.cpp'de yer alan bool DSManager:: PutAttributes(LPITEM pDS) buradan kaynaklı olabilirmiş. Upvote 0 Downvote
biraz araştırdım da DragonSoul.cpp'de yer alan bool DSManager:: PutAttributes(LPITEM pDS) buradan kaynaklı olabilirmiş.
lmaohw Premium Üye Premium Üye MT Üye Mesaj 383 Çözümler 22 Beğeni 182 Puan 494 Ticaret Puanı 0 Dün 11:56 #5 CyberCan demiş ki: biraz araştırdım da DragonSoul.cpp'de yer alan bool DSManager:: PutAttributes(LPITEM pDS) buradan kaynaklı olabilirmiş. Hepsini görmek için tıklayın... Sorununuz çözüldü mü ? Upvote 0 Downvote
CyberCan demiş ki: biraz araştırdım da DragonSoul.cpp'de yer alan bool DSManager:: PutAttributes(LPITEM pDS) buradan kaynaklı olabilirmiş. Hepsini görmek için tıklayın... Sorununuz çözüldü mü ?
CyberCan Çaylak Üye Üye Mesaj 17 Çözümler 1 Beğeni 3 Puan 23 Ticaret Puanı 0 Dün 13:52 #6 lmaohw demiş ki: Sorununuz çözüldü mü ? Hepsini görmek için tıklayın... hayır. Upvote 0 Downvote