Yardım Shining kafamın alamadığı bi hata

• Konuyu açan Konuyu açan NuganoMT
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 181
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

NuganoMT

Bir seni düşündüm birde kendimi.
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Shining sorunu ben ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyom bakıyom bakıyom anlayamadım ne alaka böyle bi hata.

Sorun şu

shiningtable.txt bu

32470 "D:\ymir work\effect\ivan_manevra\DemonVoid\sword_effect.mse"

Packta da bunun içerisinde hiç bi sorun yok : \WANDA_P\pack\added_effect\ymir work\effect\ivan_manevra\DemonVoid

Bu efekti çekmiyo şaka gibi. İlginç olan aynı efekt klasörünü d diskine taşıyorum \ymir work\effect\ivan_manevra\DemonVoid diye okuyo efekt sorunsuz

Packta okumuyo arkadaş bu ne.

Kiii hepsi aynı ve hiçbirinde sorun yok sadece bunda sorun var diğer dosyalar bu şekilde sorunsuz.

32465 "D:\ymir work\effect\mehok\fire_fragon_set\dagger.mse"
32466 "D:\ymir work\effect\mehok\fire_fragon_set\bow.mse"
32467 "D:\ymir work\effect\mehok\fire_fragon_set\twohand.mse"
32468 "D:\ymir work\effect\mehok\fire_fragon_set\bell.mse"
32469 "D:\ymir work\effect\mehok\fire_fragon_set\fan.mse"

Bunlar aynı dosyada sorun çıkmazken bu niye çıkarıyo kafam almıyo \WANDA_P\pack\added_effect\ymir work\effect\mehok\fire_fragon_set

Acaba dosyayı d dizinde denediğinizde oluyor ama istediğiniz dizine atınca paketlemeyi unutmuş olabilir misiniz packı ? Bazen unutabiliyorum bende :)

Büyük harf lerden kaynaklanıyor olabilir mi?
Yok hocam denedim onu hala ayni
Acaba dosyayı d dizinde denediğinizde oluyor ama istediğiniz dizine atınca paketlemeyi unutmuş olabilir misiniz packı ? Bazen unutabiliyorum bende
Yok paketledim eminim 2 3 kere garanti olsun diye
mse ler içinde mde çağırıyor mu?
Evet

mdeler ile ilgili bir problem olabilir onları da taşıyorsan bu klasöre yollarının ayarlanmış olması gerekli

Test eder misiniz?

Gece bakayim hocam
mdeler ile ilgili bir problem olabilir onları da taşıyorsan bu klasöre yollarının ayarlanmış olması gerekli
Zaten herseyi tamam hocam diyorum ya klasoru alip d diskine koyarsam direk okuyo hani garibime giden 50 küsür set var hicbirinde bi sorun olmazken bunda olmasi tuhafima gitti

Merhaba,
Oyun klasör isimlerini \ bu şekilde ararken bazen anlamsız hatalar çıkartabiliyor. Malum windowsda bir çok şeyin desteği var. Bundan kaynaklı olabilir. Düz şekilde eklemeyi dene yani / bunu kullan.

Merhaba,
Oyun klasör isimlerini \ bu şekilde ararken bazen anlamsız hatalar çıkartabiliyor. Malum windowsda bir çok şeyin desteği var. Bundan kaynaklı olabilir. Düz şekilde eklemeyi dene yani / bunu kullan.
Ama diğer aynı şekilde olanlarda var onları okuyormuş

Merhaba,
Denedim hocam yok o da olmuyo ve evet diğer hepsini okuyo bi bu sıkıntılı

Geri