Yardım Server files düzenleme egitimi

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

xmustafakurt

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar

Metin2 files geliştirmek düzenlemek kurulum gibi egitim almak istiyorum buna benzer önerebileceginiz udmy kursu veya yardımcı olacak arkadaslar varmıdır

Kesinlikle haklısınız sunucuyu çökertecek sorunlarıda artık birisinin foruma atmasını bekler kopyala yapıştır yaparak medet umar hale gelir :)
ben öyle öğrendim kimseden de medet ummuyorum valla demekki dediğin gibi olmuyormuş

Piyasada bilinen yapay zekalar tam olarak çözümü veremez ki anca python tarafında kod düzenlemesinde güzel sonuçlar verebiliyor onuda bazen yarım yamalak yapıyor.
işin esprisindeyim. ha şöyle bişeyde var. Yapay zekanın insanları bu kadar tembelleştirdiği bir dönemde , sıfırdan başlayarak’da hatalarına tam olarak çözüm üretemezsin. Cüzdanın doluysa ücreti mukabilinde ders alıcaksın ya da Hasan hocamın dediği gibi kopyala yapıştır ile kendin tanıyarak öğreniceksin. İkinci öneri işin kolayına kaçmaktır burda da devreye chatgpt girer maalesef. Ha arkadaşa şahsi önerim bu işlere hiç başlamadan bu işten vazgeçmesidir zamanla sosyal hayattan uzaklaşınca bu dediğimi anlayacaktır :d

işin esprisindeyim. ha şöyle bişeyde var. Yapay zekanın insanları bu kadar tembelleştirdiği bir dönemde , sıfırdan başlayarak’da hatalarına tam olarak çözüm üretemezsin. Cüzdanın doluysa ücreti mukabilinde ders alıcaksın ya da Hasan hocamın dediği gibi kopyala yapıştır ile kendin tanıyarak öğreniceksin. İkinci öneri işin kolayına kaçmaktır burda da devreye chatgpt girer maalesef. Ha arkadaşa şahsi önerim bu işlere hiç başlamadan bu işten vazgeçmesidir zamanla sosyal hayattan uzaklaşınca bu dediğimi anlayacaktır :d
sosyal hayat var mı türkiyede

Bir an sosyalleşmenin sadece dışarıya çıkmak olduğunu zannediyorsun sandım o yüzden sormak istedim.
dışarı çıkınca da sosyalleşiyorsun da o da sosyalleşme becerilerine bağlı yoksa istanbulun ortasında otursan yine sosyalleşemezsin

selamın aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar,
sıfırdan files hazırlama videosunu izledim 2. bölümdeyim ve virtualboxta freebsd yi kuramıyorum. Videodaki virtualbox'a istinaden bizimki yeni güncel sürüm olduğu için bir kaç farklı şeylerde çıkmakta. 2 gündür uğraşmaktayım fakat başaramadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilicek birisi var mıdır Allah aşkına ya level 2 de kaldım geçemiyorum bölümü :D

selamın aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar,
sıfırdan files hazırlama videosunu izledim 2. bölümdeyim ve virtualboxta freebsd yi kuramıyorum. Videodaki virtualbox'a istinaden bizimki yeni güncel sürüm olduğu için bir kaç farklı şeylerde çıkmakta. 2 gündür uğraşmaktayım fakat başaramadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilicek birisi var mıdır Allah aşkına ya level 2 de kaldım geçemiyorum bölümü :D
Yeni veya eskiyle alakalı bir sorun olacağını sanmıyorum yine de virtualbox'un eski sürümünü indirip deneyebilirsin.

Teşekkürler. Bu konu hakkında bilgisi olup detaylı bir eğitim verebilecek arkadaşlar ücreti mukabilinde varsa ulaşırlarsa sevinirim.
ücrete gerek yok

ücrete gerek yok

teşekkür ederim çok yardımcı oldu ve bütün aşamaları geçtim. Şuan da çalışmayan bir kısım var. O da şöyle;

Metin2 Source Build İçin Freebsd ve Paketlerin Kurulumu | 2 | Sıfırdan Metin2 Server Files Hazırlama videosunda dakika 22:55 te pkg add ./"dosya isimleri" ekliyor yazıyor. Aynısını yapıyorum benimki de onun gibi failed veriyor. O sonradan başka dosyalar ekleyip devam ediyor olsa da ben edemedim tüm dosyalar failed veriyor. Sebebi nedir ?​

eklemesende olur gerekli paket kurulumlarını yapman yeterli ben 500 kere bsd kurdum 1 kere pkg add ile bir şey eklemedim

Geri