Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilişimin kendi server filesini kullanıyorum. Fileste kuşak, simya, kemer ve evrim gibi sistemler mevcut. Bunları nasıl kaldırırım ? Düşen itemlerden kaldırsam yeter mi ama evrim sistemi öyle kalkmaz gibi duruyor.
Tek Tek Uraşmanız Lazım Server İçi Düzenleme Biraz Vakit Alıyor bide /reload sistemi çalışmıyorsa habire reboot atarsınız serveri yoruyor habire reboot atmak diye bilgim var ben atıyorum ama hiç bişey olmadı neyse işiniz çok kolay gelsin size
Tek Tek Uraşmanız Lazım Server İçi Düzenleme Biraz Vakit Alıyor bide /reload sistemi çalışmıyorsa habire reboot atarsınız serveri yoruyor habire reboot atmak diye bilgim var ben atıyorum ama hiç bişey olmadı neyse işiniz çok kolay gelsin size
Birde Files yapımcılarını düşün bir işi yapması kaç günler sürüyor sence onlar basit iş keşke sadece o oyun içi düzenlemeler kalsa sistem ekle sistemin sorunlarını tespit et sorunlarını yap sonra dene bir daha dene böyle geçiyor zamanım bir an önce bitse diyorum.
Birde Files yapımcılarını düşün bir işi yapması kaç günler sürüyor sence onlar basit iş keşke sadece o oyun içi düzenlemeler kalsa sistem ekle sistemin sorunlarını tespit et sorunlarını yap sonra dene bir daha dene böyle geçiyor zamanım bir an önce bitse diyorum.
Sıfır'dan files kurduğumuz için tüm zorlukları falan biliyorum. Şuan site'de takıntı yaptım rehber ekledim ama arka planı yansıtamıyorum nerde yanlış yapıyorsam cözemedim.
Birde şunu göz önünde bulundurmak lazım. Bu tarz oyunlar ekip çalışması ile yapılıyor ve güncelleme desteği getiriliyor. Tek bir kişinin yapabileceği iş çok uzun zamanlar alabiliyor.
Tek kişi olmam zaten çok büyük sıkıntı oluyor. Çevremdekiler elini taşın altına koymaktan çekiniyorlar uğraşması zor geliyor. 2014-2015 senesinde bir serverım vardı. Arkadaşlar yine gram yardım etmeden sadece GM havasını atmışlardı.