- Ticaret Puanı
- 2
Evet, biliyorum. Artık eskiye kıyasla çok fazla ilgi görmeyen ve getirisi eskisi kadar olmayan bir files yapısı. Fakat son dönemde açılan Saltanat tipi serverler, bu projeye yeniden heves duymama sebep oldu.
Aslında benim için files geliştirme serüveni 2019 yılında sona ermişti. 2021 ve 2024 yıllarında yeniden server açma girişiminde bulunmamın tek nedeni ise ortağımdı. Onun isteği üzerine bu sürece tekrar dahil oldum.
Bu kez ise durum biraz farklı. Saltanat'a en yakın yapıyı, tamamen kendi bakış açıma göre yeniden ele almak istedim. Elbette bazı noktalarda kişisel tercihlerim ve dokunuşlarım olacaktır. Bunların projeye kendine özgü bir kimlik kazandıracağını düşünüyorum. Yapı Saltanat kadar zor olmayacaktır.
Çok uzatmadan, henüz daha başındayım ve zaman zaman konuya güncelleme yapacağım.
Aslında benim için files geliştirme serüveni 2019 yılında sona ermişti. 2021 ve 2024 yıllarında yeniden server açma girişiminde bulunmamın tek nedeni ise ortağımdı. Onun isteği üzerine bu sürece tekrar dahil oldum.
Bu kez ise durum biraz farklı. Saltanat'a en yakın yapıyı, tamamen kendi bakış açıma göre yeniden ele almak istedim. Elbette bazı noktalarda kişisel tercihlerim ve dokunuşlarım olacaktır. Bunların projeye kendine özgü bir kimlik kazandıracağını düşünüyorum. Yapı Saltanat kadar zor olmayacaktır.
Çok uzatmadan, henüz daha başındayım ve zaman zaman konuya güncelleme yapacağım.
- 6 Karakter
- 4 Taş Sistemi
- 16 Başlangıç 300 Son (250 olunca exp alımı kapatılır. Yalnızca Minator ile elde edilen iksir sayesinde Heimdall ile seviye atlanabilir.)
- Gerekli Ekipmanlarla Başlangıç
- 10000'li İtem Stoğu
- 4 Envanter Sistemi
- Hızlı Kanal Sistemi
- Saltanat Efsun Botu
- 40 Slot Pazar
- Rakip HP-SP Görme Sistemi
- Profil Görüntüleme Sistemi
- +999 T Yang Sistemi
- Dönüşümde Bazı Eklentiler
- 1-1 Saltanat NPC Dizayn ve İçerikleri (İtem yang fiyatları 1-1 Saltanatla aynıdır.)
Başlangıç
Malzemeler NPC
Satıcı
Silahçı
Zırhçı
Kutsanmış Metal
- Yalnızca +20 itemleri basımında kullanılabilir. Kutsama Kağıdı ve Büyülü Metal; Demirci ve Epic Sura, +20 itemlerini kesinlikle basmaz!
- Yükseltme penceresi: Yükseltme şansı eklendi ve yükselme oranına göre kırmızıdan yeşile doğru rengi de değişmektedir. Ayrıca dönüşümde istenilen itemler envanterde ne kadar mevcutsa istenilen malzemenin yanında da miktar bilgisi eklentisi eklendi.
Son düzenleme: