hem SENA projesinde hem GENESIS NXT projesinde sorunsuz çalışan bir Server + Map launcher hazırladım, ilerleyen aşamalarda daha da geliştirip tam bir admin panel yapma niyetim var (DB'den veri okuyup yazabilen güzel bir GUI'a sahip bir admin panel yapma niyetindeyim) böylelikle item yaratmak, envanter düzenlemek, skilleri düzenlemek, yeni özellikler test etmek, çeşitli ayarları düzenlemek vb pek çok şey güzel grafik arayüzlere sahip olacak. daha da ilerleyen zamanlarda kaynak kodlarını da bu admin panele okutup oyun hakkında çok daha detaylı şeyleri güncelleyip değiştirebileceğimiz daha kapsamlı bir admin panele dönüştürmeyi deneyebilirim. Bunlar için günde çok fazla vakit ayıramıyorum fakat ilgilenen olursa seve seve paylaşabilirim iletişime geçmeniz yeterli:
[email protected] veya
[email protected] üzerinden konuyu "Karahan" "TwelveSky2 Launcher" vb yazarak iletişime geçebilirsiniz. projede yardımcı olmak isteyenlere kaynak kodunu, "yok ben sadece alıp kullanmak istiyorum" diyenlere ise .exe halindeki tek dosyayı iletebilirim.
31004 eklentisini görüntüle
31005 eklentisini görüntüle
31006 eklentisini görüntüle31007 eklentisini görüntüle