SENA2.8 version + Database+Web Panel + Autopacther(Release) Twelvesky2-karahan online-12sky2-source kaynak kodu

rhankorkmaz

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Hello, I will publish the server files of SENA2.8
Please friends try to upload these everywhere.
I want to see PVP servers, not p2win servers.
We hope you have a good time in a new community!

EJDER KAVMİ .webp

PARS KADVMİ.webp

YILAN KAVMİ.webp

Selam, çok eski bir konu biliyorum fakat güncel GM Komutları, item listesi, yaratık listesi falan olan var mı acaba elinde? ben internette bir tane buldum project GENESIS versiyon ts2 için denerken bazılarının uyuşmadığını görüp biraz güncelledim fakat bunun yerine direkt tamamı güncel olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

items.csv'nin bendeki hali: (5mb olduğu için direkt yükleyemedim)

hem SENA projesinde hem GENESIS NXT projesinde sorunsuz çalışan bir Server + Map launcher hazırladım, ilerleyen aşamalarda daha da geliştirip tam bir admin panel yapma niyetim var (DB'den veri okuyup yazabilen güzel bir GUI'a sahip bir admin panel yapma niyetindeyim) böylelikle item yaratmak, envanter düzenlemek, skilleri düzenlemek, yeni özellikler test etmek, çeşitli ayarları düzenlemek vb pek çok şey güzel grafik arayüzlere sahip olacak. daha da ilerleyen zamanlarda kaynak kodlarını da bu admin panele okutup oyun hakkında çok daha detaylı şeyleri güncelleyip değiştirebileceğimiz daha kapsamlı bir admin panele dönüştürmeyi deneyebilirim. Bunlar için günde çok fazla vakit ayıramıyorum fakat ilgilenen olursa seve seve paylaşabilirim iletişime geçmeniz yeterli: [email protected] veya [email protected] üzerinden konuyu "Karahan" "TwelveSky2 Launcher" vb yazarak iletişime geçebilirsiniz. projede yardımcı olmak isteyenlere kaynak kodunu, "yok ben sadece alıp kullanmak istiyorum" diyenlere ise .exe halindeki tek dosyayı iletebilirim.

1780613290740.webp

1780614028632.webp
1780614032903.webp

1780613581293.webp

1780613679675.webp
1780613692605.webp

Son düzenleme:
hem SENA projesinde hem GENESIS NXT projesinde sorunsuz çalışan bir Server + Map launcher hazırladım, ilerleyen aşamalarda daha da geliştirip tam bir admin panel yapma niyetim var (DB'den veri okuyup yazabilen güzel bir GUI'a sahip bir admin panel yapma niyetindeyim) böylelikle item yaratmak, envanter düzenlemek, skilleri düzenlemek, yeni özellikler test etmek, çeşitli ayarları düzenlemek vb pek çok şey güzel grafik arayüzlere sahip olacak. daha da ilerleyen zamanlarda kaynak kodlarını da bu admin panele okutup oyun hakkında çok daha detaylı şeyleri güncelleyip değiştirebileceğimiz daha kapsamlı bir admin panele dönüştürmeyi deneyebilirim. Bunlar için günde çok fazla vakit ayıramıyorum fakat ilgilenen olursa seve seve paylaşabilirim iletişime geçmeniz yeterli: [email protected] veya [email protected] üzerinden konuyu "Karahan" "TwelveSky2 Launcher" vb yazarak iletişime geçebilirsiniz. projede yardımcı olmak isteyenlere kaynak kodunu, "yok ben sadece alıp kullanmak istiyorum" diyenlere ise .exe halindeki tek dosyayı iletebilirim.

31004 eklentisini görüntüle

31005 eklentisini görüntüle
31006 eklentisini görüntüle31007 eklentisini görüntüle
Projeyle 2 gündür yakından ilgileniyorum ilerleyen süreçlerde müsait oldukça değişikliklere gitmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda iletişime geçebilirim

Projeyle 2 gündür yakından ilgileniyorum ilerleyen süreçlerde müsait oldukça değişikliklere gitmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda iletişime geçebilirim
Olur hocam,
gün içerisinde bakmak için 1-2 saat kadar vaktim oluyor, bilgisayar mühendisiyim normalde de, daha önceden pandemi dönemlerinde tersine mühendislik ve bir kaç deneyimli arkadaş ile assembly'den okunaklı koda sunucu kodlarını açtığımız olmuştu (IDA Pro, Wireshark vs) bunun dışında 2500 saat civarı Blender ile 3d geçmişim de var oyuna yeni modeller haritalar vs eklemeyi denemek istiyorum ama çoğu şeye vakit ayıramadığımdan henüz detaylı girişme şansım olmadı.

Geri