TakographiC Oʏᴜɴ Gʀᴀғiᴋ Tᴀꜱᴀʀıᴍ Hiᴢᴍᴇᴛi MT Üye Mesaj 281 Çözümler 5 Beğeni 352 Puan 429 Ticaret Puanı 0 23 Aralık 2025 #21 droestaha demiş ki: Hoşgeldin Talha Hepsini görmek için tıklayın... Hoş buldum
carma Üye Üye Mesaj 39 Beğeni 20 Puan 726 Ticaret Puanı 0 16 Nisan 2026 #22 @TakographiC ÖM atarmısınız siteniz kapanmış iletişim sağlamak istiyorum sizle
TakographiC Oʏᴜɴ Gʀᴀғiᴋ Tᴀꜱᴀʀıᴍ Hiᴢᴍᴇᴛi MT Üye Mesaj 281 Çözümler 5 Beğeni 352 Puan 429 Ticaret Puanı 0 16 Nisan 2026 #23 carma demiş ki: @TakographiC ÖM atarmısınız siteniz kapanmış iletişim sağlamak istiyorum sizle Hepsini görmek için tıklayın... Web sitemi farklı firmaya taşıyacağım için kapalı şuan. Dönüş sağladım
carma demiş ki: @TakographiC ÖM atarmısınız siteniz kapanmış iletişim sağlamak istiyorum sizle Hepsini görmek için tıklayın... Web sitemi farklı firmaya taşıyacağım için kapalı şuan. Dönüş sağladım
yakbutunfotolari Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 15 Beğeni 6 Puan 10 Ticaret Puanı 0 16 Nisan 2026 #24 Merhaba Talha seninle tanışıp tavuklu pilav yemek isterim.
TakographiC Oʏᴜɴ Gʀᴀғiᴋ Tᴀꜱᴀʀıᴍ Hiᴢᴍᴇᴛi MT Üye Mesaj 281 Çözümler 5 Beğeni 352 Puan 429 Ticaret Puanı 0 16 Nisan 2026 #25 yakbutunfotolari demiş ki: Merhaba Talha seninle tanışıp tavuklu pilav yemek isterim. Hepsini görmek için tıklayın... Tabiki, Müessesemize bekleriz. Yemek sonrası ilk çaylarımız ikramdır.
yakbutunfotolari demiş ki: Merhaba Talha seninle tanışıp tavuklu pilav yemek isterim. Hepsini görmek için tıklayın... Tabiki, Müessesemize bekleriz. Yemek sonrası ilk çaylarımız ikramdır.