Yardım Şebnem Yapımı ayarlama lütfen yardım.

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ozkan0606

Çaylak Üye
Üye
Mesaj
20
Beğeni
3
Puan
20
Ticaret Puanı
0
Öncelikle merhabalar iyi forumlar dostlarım pvp kuruyorum acemiyim yavaş yavaş biryerlerden başlayıp yapmaya çalışıyorum şuanda kullandığım server fileste şebnem yüzüğü aktif ben şebnem yüzüğünü kaldırıp. 2.köyde ki huahn-so npcsine click attığımda işlevsiz kalıyor filesteki şebnem questini buraya atıyorum konu hakkında bilgisi olan kardeşlerimin bana yardımcı olmasını rica ediyorum amacım şebnem yüzüğünü kaldırıp npcsinden bitkilerle şebnem yapımını sağlamak
 

Dosya Eklentileri

  • şebnem.txt
    1,1 KB · Gösterim: 8
Hocam filezilla üzerinden /usr/game/share/locale/turkey/quest dizinine ulaşıp oradaki klasörlerin içinde kullanılmayan veya aktif değil yazan bir klasör arayın. içerisinde su yapımı veya şebnem yapımı tarzında bir quest veya lua uzantılı dosya bulursanız haber verir misiniz?
 
Son düzenleme:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.


Bu 2 questi okutun, aktif olur.
Selam dostum dediğin gibi 2 dosyayı attım sunucuya ./qc komutuyla çalıştırdım. Önceden huahn-so tıklandıgında bir şey demiyordu şimdi "iksir oluştur" diye buton geldi ama bu sefer o butona tıklayınca "İnşa penceresi açık değil" diyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir bilgin varsa yardımcı olabilir misin ?
 
İlk önce sitemizdeki temel eğitim videolarını ve rehberleri izlemenizi daha sonra ise oyunda düzenlemeler yapmanızı tavsiye ederim. Böylelikle daha hızlı gelişme kaydedebilirsiniz.
 
Geri
Üst