Çözüldü Sanii SWITCHBOT DB build yardım

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

j3lue

Üye
Üye
Mesaj
9
Çözümler
1
Beğeni
3
Puan
443
Çok araştırdım ama internette birşey bulamadım bu konuyla ilgili.
Test serverıma Sanii SWITCHBOT ekledim. Sistem efsun atıyor bunda bir sıkıntı yok fakat itemi bottan geri alamıyorum. Client source game source ve packleri entegre ederken sıkıntı yaşamadım fakat DB source build ederken ClientManagerPlayer.cpp ye eklediğim satırlar sıkıntı çıkarıyor. Navicatta player içindeki item tablosundaki window başlığına SWITCHBOT eklememe rağmen ClientManagerPlayer.cpp yi build ederken SWITCHBOT was not declared in this scope hatası alıyorum. Bu "SWITCHBOT" kelimesini tam olarak nereye tanımlamak gerekiyor?
 
Diğer anlatılan dosyalarda hata yaptın o zaman tekrardan anlatımı kontrol et büyük ihtimal common klasöründeki anlatımda hata yaptın
Sorunu buldum. Başka bir files ile karşılaştırdım. Benim ClientManagerPlayer include katında tables.h yok ki tables.h da length.h include ediyor. length.h içinde SWITCHBOT tanımı varmış.
 
Çözüm
@melihalbayrak reis sen de yardımsever üye tagını hakediyorsun. Başka forumlarda da sorunu anlattım, cevap yazan olmadı. Burada hemen cevap aldım. Çok teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.
Bu sorunun benzerini bende yaşamıştım hatta sana include kontrol et diyecektim. Sıfır altyapılarda veya pek kurcalanmamış sourcelerde bu tür include eksiklikleri oluyor.
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst