Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Sang-Hwang-Zırh yani şaman kraliyet zırhı kadın karakterde saç kısmı buglu 3-4 filesten gr2 dosyası söktüm fakat hiç biri çalışmadı daha önce bu sorunu gr2'den çözmüşler fakat linkler kırık bu sorunu başka nasıl giderebilirim ?
Sang-Hwang-Zırh yani şaman kraliyet zırhı kadın karakterde saç kısmı buglu 3-4 filesten gr2 dosyası söktüm fakat hiç biri çalışmadı daha önce bu sorunu gr2'den çözmüşler fakat linkler kırık bu sorunu başka nasıl giderebilirim ?
Hocam öncelikle yardımın için teşekkürler texcuresini araştırdım problem gözükmüyor gerekli ddsler yüklü biraz araştırma yaptım Gr2 dosyasından kaynaklıymış sorun başka bir forumda fixleyip gr2'yi paylaşmışlar fakat linkleri kırık. (Not saç kısmı texture de değil mesh kısmında gözüküyor. )
Hocam doğru konumda dds lerde sıkıntı yok. Gr2 dosyalarını görüntülemek için granny wiever programını kullanıyorum ddsler texture kısmında orada bir sıkıntı yok. Saç kısmı mesh list'de orada nasıl düzenleme yapabilirim?