Çözüldü Sang-Hwang-Zırh Saç Sorunu

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Chiqomt2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Sang-Hwang-Zırh yani şaman kraliyet zırhı kadın karakterde saç kısmı buglu 3-4 filesten gr2 dosyası söktüm fakat hiç biri çalışmadı daha önce bu sorunu gr2'den çözmüşler fakat linkler kırık bu sorunu başka nasıl giderebilirim ?

Dosya Eklentileri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    101,1 KB · Gösterim: 69
Sang-Hwang-Zırh yani şaman kraliyet zırhı kadın karakterde saç kısmı buglu 3-4 filesten gr2 dosyası söktüm fakat hiç biri çalışmadı daha önce bu sorunu gr2'den çözmüşler fakat linkler kırık bu sorunu başka nasıl giderebilirim ?
Gr2 den Zırhı Aç Texcuresini hangi dosyadan çekiyor nasıl çekiyor araştır ve uygun konuma at belki düzelir.

.dds çekemiyor dosyaları kontrol et .dds doğru konumda mı?

Gr2 den Zırhı Aç Texcuresini hangi dosyadan çekiyor nasıl çekiyor araştır ve uygun konuma at belki düzelir.
Hocam öncelikle yardımın için teşekkürler texcuresini araştırdım problem gözükmüyor gerekli ddsler yüklü biraz araştırma yaptım Gr2 dosyasından kaynaklıymış sorun başka bir forumda fixleyip gr2'yi paylaşmışlar fakat linkleri kırık. (Not saç kısmı texture de değil mesh kısmında gözüküyor. )

.dds çekemiyor dosyaları kontrol et .dds doğru konumda mı?
Hocam doğru konumda dds lerde sıkıntı yok. Gr2 dosyalarını görüntülemek için granny wiever programını kullanıyorum ddsler texture kısmında orada bir sıkıntı yok. Saç kısmı mesh list'de orada nasıl düzenleme yapabilirim?

Dosya Eklentileri

• shaman.webp
    shaman.webp
    114,5 KB · Gösterim: 21
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri