Yardım Sandık Aynası

• Konuyu açan Konuyu açan proflesor06
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 82
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

proflesor06

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
sandık aynaları bazı sandıklarda var bazılarında yok-
excel ile protoya baktığımda item kodu ve isimleri hariç geriye kalan herşey aynı (sandık aynası gösterilen bir itemle karşılaştırıyorum)

bu yeni sandıklara nasıl chest windows özelliği veririm nerelere bakmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

Hocam Ben Pek Konuyu Anlıyamadım Kusuruma Bakmayın Aydınlatırsanız

Yardımcı Olabılırım Kafamda 2 Soru İşareti Var Sormak Istıyorum Fakat Anladıgım Sorunlarmı Degilmi Emin Olamadm

Siz Konuyu Detaylandırın Çözüme Ulaştıralım Sistemsel Olarakmı Sorun Yaşıyorsunuz

Yoksa Ekleme Olarakmı Yada Oyunda Çakışan Bir Durummu Var

item_proto içerisinde ITEM_GIFTBOX olanların hepsi sandık aynasında açılır elinizde sandıkları ITEM_GIFTBOX olarak değiştirirseniz. onlarda çalışır.

item_proto içerisinde ITEM_GIFTBOX olanların hepsi sandık aynasında açılır elinizde sandıkları ITEM_GIFTBOX olarak değiştirirseniz. onlarda çalışır.
Eğer onu yapmak istemezsenizde sandık aynası sisteminizde pack root kısmındaki kodda ITEM_GIFTBOX olarak belirtilmiş yerin yanına sandığınızın tipi neyse onuda ekleyin onlarıda artık sandık olarak görür ve ayna açılır.

Geri