İstek saltanatmt2 proto

• Konuyu açan Konuyu açan TheAdmin33
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 268
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
saltanatmt2 nin protoları lazım elinde olan varsa atabilirmi.

Bildiğim kadarıyla sadece @meteek ve Laleci16'da var.

Normalde unpackinden erişim sağlanabiliyor ancak type, subtype değerleri vs. uyuşmadığı için txt olarak dönüştürülmüyor.

Bildiğim kadarıyla sadece @meteek ve Laleci16'da var.

Normalde unpackinden erişim sağlanabiliyor ancak type, subtype değerleri vs. uyuşmadığı için txt olarak dönüştürülmüyor.
sadece saltanat itemlerinin ve taşlarının verdiği efsun oranları lazım gerisi umrumda değil. İlla saltanatınki olması gerekmiyor saltanat tarzı başka bir filesda olur.

sadece saltanat itemlerinin ve taşlarının verdiği efsun oranları lazım gerisi umrumda değil. İlla saltanatınki olması gerekmiyor saltanat tarzı başka bir filesda olur.
Txt olması şart değilse 4 karakterin her şeyine erişim sağlayabilirsin. +20 iç itemlerine kadar her şeyi mevcut.

bu filesın protosunda +5,+,6+7,+8 taşlar varmı? fotolara bakınca yok gibi sanki.
+5, +6 ve +7 taşlar yok çünkü +8,+9 ve extra taşlar kullanılıyordu.

Edit: Onları da sen hallediver. + basma videolarına bak orada gösteriyorlardır.

ne saltanatmış ne protoymuş arkadaş hiç bir yerde bulanmıyorum. kaç tane files indirdim hiç birinde yok. saltanatın wiki si falanda yokki bakayım :mad:

ne saltanatmış ne protoymuş arkadaş hiç bir yerde bulanmıyorum. kaç tane files indirdim hiç birinde yok. saltanatın wiki si falanda yokki bakayım :mad:
Saltanat tipi ve saltanat birbirinden farklı yapılar. Aradığın şekilde ücretsiz paylaşılan bir yer yok. Hiçbir zaman da olmadı. O yüzden kendin geri kalanını tamamlayabilirsin. Başarılar.

Geri