Yardım Saltanat Tipi İtemler

• Konuyu açan Konuyu açan cazzer
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 49
  • Etiketler Etiketler
    mavi ruh
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

cazzer

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Temiz bir alt yapıya saltanat mt2nin çok gelişmemiş şekilde ona benzeyen bir sv yapmaya çalışıyorum +20 vs olmadan son zırh ares vs olucak şekilde ama bu item dosylarını bulamıyorum o beyaz aresler kılıçlar +20 olmayan iç itemler nasıl bulurum elinde olan atabilirmi şimdiden teşekkürler

Temiz bir alt yapıya saltanat mt2nin çok gelişmemiş şekilde ona benzeyen bir sv yapmaya çalışıyorum +20 vs olmadan son zırh ares vs olucak şekilde ama bu item dosylarını bulamıyorum o beyaz aresler kılıçlar +20 olmayan iç itemler nasıl bulurum elinde olan atabilirmi şimdiden teşekkürler
Direkt saltanatın güncel unpackinden al

maviruhun paylaşmış olduğu sistemler var githubunda bulabilirsin dragon kapsülü 300level sistemi vb vb şryler var işine yarar diye düşünüyorum

Geri