Client / Pack Saltanat Mt2 Original Unpacked - MMO Tutkunları Özel

• Konuyu açan Konuyu açan themanji
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 34
  • Gösterim Gösterim 3K
Herkese merhaba; mmo tutkunları forumuna gelmem şerefine sizlere paylaşımlarımız elbette olacak başlangıç olarak bunu paylaşma gereği duydum ilgi gelirse dahada hype şeyler paylaşmaya devam edeceğim.

Paylaşım sadece mmo tutkunları üyelerine özel olduğundan erişim bağlantısı için konu altına veya bana özel mesaj olarak gmail adresinizi yazabilirsiniz.

Bunu yapmaktaki amacım burdan alıp sağda solda paylaşmamaları bu foruma özel olduğunu için yöneticiler tarafından bu şekilde uygun ise tabiki.

Eğerki bu kural dışı ise yine herkese açık paylaşım yapabiliriz Takdir yönetim ekibinin.

rngz9rv.png

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

RAR PASS: mmotutkunları

Saltanat devri bitmedimi hala :)

Herkese merhaba; mmo tutkunları forumuna gelmem şerefine sizlere paylaşımlarımız elbette olacak başlangıç olarak bunu paylaşma gereği duydum ilgi gelirse dahada hype şeyler paylaşmaya devam edeceğim.

Paylaşım sadece mmo tutkunları üyelerine özel olduğundan erişim bağlantısı için konu altına veya bana özel mesaj olarak gmail adresinizi yazabilirsiniz.

Bunu yapmaktaki amacım burdan alıp sağda solda paylaşmamaları bu foruma özel olduğunu için yöneticiler tarafından bu şekilde uygun ise tabiki.

Eğerki bu kural dışı ise yine herkese açık paylaşım yapabiliriz Takdir yönetim ekibinin.

rngz9rv.png

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

RAR PASS: mmotutkunları

güzelmiş

haklısın valla eskiden forum kültürü şirketten farksızdı şimdi öyle degil :( . Whistle görmeden MT olmam lazım kuralları falan değişirse ortada kalırım :D
benim zamanım daha iyiydi teşekkür yorumlsrı konuyu batırıyor çünkü hala

haklısın valla eskiden forum kültürü şirketten farksızdı şimdi öyle degil :( . Whistle görmeden MT olmam lazım kuralları falan değişirse ortada kalırım :D
Artık yönetimde olmayan kişinin yanlış yorumlarına kapılıp sakın kural ihlali yapmayın, mesaj kasmaya yönelik girişimler kural ihlalidir. Eğer mesaj kasmaya yönelik her yere teşekkür yazan üye görürseniz bildirebilirsiniz. Mesaj kasma amacı olmayan yorumlara müdahale etmiyoruz. Fakat konu sahibi teşekkür yorumlarının silinmesini talep ederse sileriz. Biz her zaman o tarz yorum yazmak yerine beğeni tuşunun kullanılmasını istiyoruz.

Geri