İstek Saltanat Benzeri Special ve Mob Drop Dosyaları

• Konuyu açan Konuyu açan Leviathan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 46
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

Leviathan

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Bu hafta hem turuncu site hemde diğer forumlarda birçok kaynak indirdim veya araştırdım. İndirdiklerimin hiçbirinde yoktu, olduğunu düşündüğüm çoğu oyun dosyasınında linkleri kırılmıştı.

Saltanat'ın drop yapısına benzer veya aynısı bir special_ ve mob_drop olan var ise benimle paylaşabilir misiniz? Yardımcı olan kişilere sonsuz teşekkürler.

Saygılarımla,
İyi forumlar.

zamanında bende çok aradım da yok bulamadım bulursan helal olsun. Yapanlarda emek edip kendisi tek tek uğraşıp yapıyor ve paylaşmıyor.

Eğer gerçekten saltanat tipi olduğunu kanıtlarsa cüzi miktarda para vermeye hayır demem, tabii emeğinin karşılığı değildir. Fakat ölücü bir insanda değilim.
zamanında bende çok aradım da yok bulamadım bulursan helal olsun. Yapanlarda emek edip kendisi tek tek uğraşıp yapıyor ve paylaşmıyor.

@meteek de bire bir olmasa da saltanatınkine yakın proto ve drop dosyaları vardı diye biliyorum ona bir sor. Yine de kontrol etmeyi ihmal etme.

Geri