Ayaz22 Üye Üye Mesaj 59 Çözümler 2 Beğeni 3 Puan 424 Ticaret Puanı 0 Dün 21:59 #1 sa beyle r ksotüm ekledim sorunsuz saçı ekledigim zaman oda ksotüm gibi görünüyor bunun sorunu nedir herşeyi düzgün yaptım
sa beyle r ksotüm ekledim sorunsuz saçı ekledigim zaman oda ksotüm gibi görünüyor bunun sorunu nedir herşeyi düzgün yaptım
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 425 Çözümler 1 Beğeni 897 Puan 814 Ticaret Puanı 0 Dün 23:45 #2 nasıl saç ekledm kostüm olarak gözüküyor. detay varmı resim Upvote 0 Downvote
erto42 https://m2house.work MT Üye Mesaj 305 Çözümler 13 Beğeni 179 Puan 734 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:01 #3 CuRSED demiş ki: nasıl saç ekledm kostüm olarak gözüküyor. detay varmı resim Hepsini görmek için tıklayın... proto kısmı dogrumu ve indexleri dogrumu heryerde . sen büyük ihtimal index çeken kısımda yada protoda hata yapmıssın ılgılı dosyaları atarsan bakalım Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: nasıl saç ekledm kostüm olarak gözüküyor. detay varmı resim Hepsini görmek için tıklayın... proto kısmı dogrumu ve indexleri dogrumu heryerde . sen büyük ihtimal index çeken kısımda yada protoda hata yapmıssın ılgılı dosyaları atarsan bakalım