- Ticaret Puanı
- 0
Ban attıktan sonra süreli olmasını istiyorum 1 hafta 2 hafta vs nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
deniyip haber veririm hocambunu bir dene istersen
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
hocam böyle bir hata alıyorumbunu bir dene istersen
*** No rule to make target 'OBJDIR/cmd_general.o', needed by '../game_r'. Stop.
gmake: *** Waiting for unfinished jobs....
hocam böyle bir hata alıyorum
Kod:*** No rule to make target 'OBJDIR/cmd_general.o', needed by '../game_r'. Stop. gmake: *** Waiting for unfinished jobs....
hocam dosya eksikmiş tamamladım şuan build ediyortam görüntü at error yazan yerleri
@layers hocam yaptım ama quest felan calısmıyor
tmsistemi bende ekledim şimdi build alırken sadece auto_ptr hata verdi onuda unique_ptr olarak değiştirdim test edip sonucu yazacağım
sistem sorunsuz çalıştı questli değil ama bu
hocam oldu yardımınız için teşekkür ederimsistem sorunsuz çalıştı questli değil ama bu
/ban oyuncuadı banlacağın süre sebebi seklinde komut yaz
örnek
/ban layers 1 Hile gibi
açtıgımızda nasıl yaparızsistem sorunsuz çalıştı questli değil ama bu
/ban oyuncuadı banlacağın süre sebebi seklinde komut yaz
örnek
/ban layers 1 Hile gibi
Navicate gir account>account içinde availDt var süresini sıfırla açılıraçtıgımızda nasıl yaparız
tamamdır hocam konu kapanabilirNavicate gir account>account içinde availDt var süresini sıfırla açılır
hocam konuyu hatırlatmak istedim şimdi mesela oyuncu oyunda değil nasıl banlarız yine öyle olmuyor oyuncu oyunda olması lazım diyor.Navicate gir account>account içinde availDt var süresini sıfırla açılır
hocam konuyu hatırlatmak istedim şimdi mesela oyuncu oyunda değil nasıl banlarız yine öyle olmuyor oyuncu oyunda olması lazım diyor.
tamamdır hocambunu sil tekrar build al
- if (!tch)
- {
- ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "%s oyunda yok.", szName);
- return;
- }
yaptımda yazınca 10 saniye sonra oyundan atıyorbunu sil tekrar build al
- if (!tch)
- {
- ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "%s oyunda yok.", szName);
- return;
- }
doğru üstün körü bakmıştım kodlara özelden atıyorum onunla değiştiryaptımda yazınca 10 saniye sonra oyundan atıyor