Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dosya Martysama 5.4 Sürümü üzerinden geliştirilmiştir. (Legendy v4 değil).
Alt yapıdır denenip oyun açılmadı fakat büyük bir sorun çıkacağını pek zannetmiyorum.
Bildiğim tek sorun şuanlık bir crash yiyor ışınlanırken oyundan atıyor onun dışında bir sorun ile karşılaşmadım.
Herhangi bir drop ayarı yapılmadı. Dilediğiniz tarza çevirebilirsiniz.
(ALINTIDIR EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER)
Sürüm Bilgileri
FreeBSD 13 ve üzeri
Mysql 5.6
GCC 10
C++20
Vs 2022
DirectX 9
Benim fileste dx8 e dair 1 tane kalıntı yok.
lorenzo clientine bakarsak dx8 hem dx9 var 2 satır kod hata veren yerler diyorsun ama indikçe iniyor derine durmuyor tüm sistemi değiştirtecek bana
lorenzo clientine bakarsak dx8 hem dx9 var 2 satır kod hata veren yerler diyorsun ama indikçe iniyor derine durmuyor tüm sistemi değiştirtecek bana
8 ve 9 yok. Locale inc dosyasına bak orda dx8 tanımları 9 a çevriliyor. Diğer dx9 yükseltmelerinde amele gibi 1000 dosya değiştirmiyor. Ayrıca lorenzodaki dx9 aslında adalet altyapı filesinden alınma. Yada lorenzo adaletin filesi temel almıştır. Son olarakta render target var çalışıyor dx9 ile