ricci2 Üye Üye Mesaj 30 Beğeni 2 Puan 56 Ticaret Puanı 0 Bugün: 15:28 #1 Bu konudaki " Pencere açık kalsın mı " checkboxunu ortaladım alt kısıma koydum fakat pencerenin dışında kaldı ayarlıyamadım. En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: Bugün: 15:33
Bu konudaki " Pencere açık kalsın mı " checkboxunu ortaladım alt kısıma koydum fakat pencerenin dışında kaldı ayarlıyamadım.
Çözüm droestaha Bugün: 15:39 bunu dener misin refine penceresini büyütmek için şu sayıları yükseltebilirsiniz. sıkış tıkış gözükmemiş olur.(69 sayısını yükseltin) uirefine.py: Genişlet Daralt Kopyala def UpdateDialog(self): newWidth = self.toolTip.GetWidth() + 60 newHeight = self.dialogHeight + 69
bunu dener misin refine penceresini büyütmek için şu sayıları yükseltebilirsiniz. sıkış tıkış gözükmemiş olur.(69 sayısını yükseltin) uirefine.py: Genişlet Daralt Kopyala def UpdateDialog(self): newWidth = self.toolTip.GetWidth() + 60 newHeight = self.dialogHeight + 69
NuganoMT Bomboş Gold Üye Geliştirici MT Üye Mesaj 552 Çözümler 24 Beğeni 1.216 Puan 1.020 Ticaret Puanı 1 Bugün: 15:31 #2 Boardın boyutunu uzat aşağı doğru biraz "y" : 70 * 800 / SCREEN_HEIGHT, 70i 90 yap dene Upvote 0 Downvote
droestaha Gold Üye Gold Üye Üye Mesaj 136 Çözümler 2 Beğeni 60 Puan 479 Ticaret Puanı 0 Bugün: 15:39 #3 bunu dener misin refine penceresini büyütmek için şu sayıları yükseltebilirsiniz. sıkış tıkış gözükmemiş olur.(69 sayısını yükseltin) uirefine.py: Genişlet Daralt Kopyala def UpdateDialog(self): newWidth = self.toolTip.GetWidth() + 60 newHeight = self.dialogHeight + 69 Upvote 0 Downvote Çözüm
bunu dener misin refine penceresini büyütmek için şu sayıları yükseltebilirsiniz. sıkış tıkış gözükmemiş olur.(69 sayısını yükseltin) uirefine.py: Genişlet Daralt Kopyala def UpdateDialog(self): newWidth = self.toolTip.GetWidth() + 60 newHeight = self.dialogHeight + 69