Razuningin paylaştığı server kurma hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan cengiz406
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 68

cengiz406

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Dün ilk defa Metin2 pvp serverı local olarak açtım freebsd den ip yi ayarladım filezilla ile dosyalara bağlandım putty programı ile kanalları açtım dün clientden girebildiğim oyuna şuan kullanıcı adı şifre yazınca sunucuya bağlanırken hata yazısı alıyorum.

İp sabitleme yapmadıysan İp’n değişmiştir FreeBsd veya Puttyden ifconfig yazarak İpi adresini öğrenebilirsin eğer İpin değiştiyse packta tekrar düzenleyip oyuna giriniz.

İp sabitleme yapmadıysan İp’n değişmiştir FreeBsd veya Puttyden ifconfig yazarak İpi adresini öğrenebilirsin eğer İpin değiştiyse packta tekrar düzenleyip oyuna giriniz.
Yok hocam ya değişmedi aynı her şey dün yaptığımda açtım svyi ne güzel çalıştırdım item ismi falan filan değiştirip denedim bir sonraki gün aynı şekilde svye girmeye çalıştım sunucuyu açıp olmadı. Şimdi komple silip tekrar aynı adımları yapıp server ı açtım . Bu sefer girdim çok garip ilk defa yaptığım için pek anlamadım niye böyle oldu.

Yok hocam ya değişmedi aynı her şey dün yaptığımda açtım svyi ne güzel çalıştırdım item ismi falan filan değiştirip denedim bir sonraki gün aynı şekilde svye girmeye çalıştım sunucuyu açıp olmadı. Şimdi komple silip tekrar aynı adımları yapıp server ı açtım . Bu sefer girdim çok garip ilk defa yaptığım için pek anlamadım niye böyle oldu.
İtem ismini nereden değiştirdiniz peki
itemproto.text mi neydi tam hatırlamıyorum ismini yaptım o işlemleri ismi değişti sorunsuzdu server +0 kılıç ın ismini değiştirdim str değerini falan değiştirdim. Sorunsuzdu sadece kapattım sunucuyu başka hiçbir şey değiştirmeden bir sonraki gün sanal makineyi açtım filezilla dan sunucuy dosyalarını açtım . Puttyden kanalı açtım giremedim hata verdi.

Geri