Razuning Version 6 - V6 Her alt yapıya uygun sürekli güncelleniyor

Bu ticaret konusu sınırlı ticaret puanı geçmişine sahiptir. İşlem öncesi kullanıcı profilindeki ticaret puanlarını incelemeniz önerilir.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Aylardır V5 geliştiriyorum, gördüğüm en temiz altyapı diyebilirim, V6 nın da çok daha iyi olduğuna şüphem yok Hayırlı satışlar.

güvenilir birisi hayırlı satışlar

Sorduğum her soruda yardımcı olmuştu zamanında. Önceki altyapılarını kullanmış biri olarak tavsiye ederim; temiz altyapı arayan arkadaşlar için uygundur. Hayırlı satışlar <3

v5 ile 2 sezon oynattım ve serveri kapatma sebeplerim ikisinde de oyuncu sıfıra kadar düştüğü içindi. Bir oyuncum bile kalkıp bana oyundan düşüyorum, oyun donuyor gibisinden şikayetlerle gelmedi. Gayet temiz bir files hizmeti sunduğunu belirtmek isterim. Alıcılara şimdiden hayırlı olsun.

v5 ile 2 sezon oynattım ve serveri kapatma sebeplerim ikisinde de oyuncu sıfıra kadar düştüğü içindi. Bir oyuncum bile kalkıp bana oyundan düşüyorum, oyun donuyor gibisinden şikayetlerle gelmedi. Gayet temiz bir files hizmeti sunduğunu belirtmek isterim. Alıcılara şimdiden hayırlı olsun.
Ben teşekkür ederim güzel yorumun için umarım daha güzeli olur <3

Hayırlı satışlar Atakan'ım, iki yere de yazıyorum kıymetini bil.
The Rock Sunglasses GIF

Satış çok olmasından kaynaklı kampya sınırlı sürede devam etmektedir 5 kişi yerine 10 kişiye çıkartıldı son 3 kişi

hey gidi günler, benim files de razuning v2 üzerine inşa edildi.. daha yeni çıktıydı o zamanlar..

I have the full Storm files but I need some modifications

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri