- Ticaret Puanı
- 0
Razuning v5 haline sadece Fast Loading (PSM) sistemi eklenmiş halidir. Tüm dosyaları paylaşmıyorum sadece userinterface ve pack tarafını paylaşıyorum. Filesı sistem testlerini denemek için kurmuştum sileceğimden dolayı boşa gitmesin diye düşündüm. Eklemek isteyen arkadaş varsa direkt bunları kullanabilir. Not : Atladığım yer olmuşsa bi kontrol ediniz.
Herkese Merhaba, ben @razuning V1-V2-V3-V4 gibi seriler çıkarttım V4'e kadar diğerleri tamamen deneme yanılmaydı ama yine de iyiydi. V4'de çok fazla tuttu çok fazla insan kullandı çok geri dönüş aldım bunun için herkese teşekkür ederim. V5'i çıkarttım çoğu ölü kodu kaldırmıştım bir iki düzenleme daha vardı ama bir kaç sorunu vardı şimdi ise V5'i tamamen güncelledim bir kaç fix kaldırıp bir iki ölü kodu daha kaldırıp güncellemeler yaptım Gereksiz çoğu quest kaldırıldı hatta pettir binektir bunların questi olmadığı için çağıramıyorsunuz ben temiz olmasını istediğim için böyle bir...
Server Files Konu 'Razuning V5 - Mainline Files ( Buglar Fix )'
Herkese Merhaba, ben @razuning V1-V2-V3-V4 gibi seriler çıkarttım V4'e kadar diğerleri tamamen deneme yanılmaydı ama yine de iyiydi. V4'de çok fazla tuttu çok fazla insan kullandı çok geri dönüş aldım bunun için herkese teşekkür ederim. V5'i çıkarttım çoğu ölü kodu kaldırmıştım bir iki düzenleme daha vardı ama bir kaç sorunu vardı şimdi ise V5'i tamamen güncelledim bir kaç fix kaldırıp bir iki ölü kodu daha kaldırıp güncellemeler yaptım Gereksiz çoğu quest kaldırıldı hatta pettir binektir bunların questi olmadığı için çağıramıyorsunuz ben temiz olmasını istediğim için böyle bir...
- razuning
- altyapı files buglar fix emek files metin2 altyapı files razuning razuning v4 razuning v5
- Yanıt: 59
- Forum: Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik)
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Son düzenleme: