Rüyamda server açıyormuşum ama düzenlediğim filesteki oyuncu verilerini silmeyi unutmuşum

• Konuyu açan Konuyu açan asilords
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 131
Bazı files sahipleri gm hesaplarını silmeyi unutuyor ve admin 12345 gibi basit kullanıcı adı şifreleri deneyerek gm hesabına girilebiliyor, 2-3 defa denk geldiğim oldu ama bu fileslar çok da uzun süre açık kalmadı 1-2 gün içinde kapandı.

Bazı files sahipleri gm hesaplarını silmeyi unutuyor ve admin 12345 gibi basit kullanıcı adı şifreleri deneyerek gm hesabına girilebiliyor, 2-3 defa denk geldiğim oldu ama bu fileslar çok da uzun süre açık kalmadı 1-2 gün içinde kapandı.
Böyle bir olayın başımıza gelmemesi dileğiyle 😂

buna benzer şekilde yıllar önce wmcp panel ile açılan bir oyun vardı denemek için admin paneli linkini varsayılan ile girip admin 123456 yapıp girmiştim kendime gmlik verip oyunda reload a çekemediğimiz için bir süre kendiliğinden yenilenmesini beklemiştim oyunda gm olarak dolaşıp trollemiştim :D zarar vermedim tabi ne günlerdi hahah

Geri