- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyla ilgili bugüne kadar hiçbir forumda gerçekten zahmete girip detaylı bir paylaşım yapanı görmedim. Ancak ben bizzat bu dersleri indirip eksiklerimi tamamlayarak kendimi daha ileri seviyeye taşımak için yoğun bir şekilde çalıştım.
Toplamda 3 parttan oluşan, yalnızca Python’a ait 100 videoluk bir ders seti hazırladım. Bu setin, tıpkı benim gibi kendini geliştirmek isteyen kardeşlerime faydalı olacağını düşündüğüm için burada paylaşmak istedim.
YouTube üzerinden tek tek indirme zahmetine girmeden, tüm içerikleri hazır ve düzenli bir şekilde sizlere sunuyorum. Ayrıca önümüzdeki birkaç gün içinde farklı konularda, ileri düzey ders videolarını da paylaşmayı planlıyorum. Bu içerikler, birebir özel ders niteliğinde olup, özellikle kendini geliştirmek isteyenler için oldukça verimlidir.
Başarılar dilerim, takipte kalın Hayat Paylaştıkça Güzel..
Anlatım : Yakın Kampuse Ait
Saygılarımla.
@YunusEmreOfficial Hocamızın Yeni Nesil Hatırasına Seviliyorsunuz <3
Bu konuyla ilgili bugüne kadar hiçbir forumda gerçekten zahmete girip detaylı bir paylaşım yapanı görmedim. Ancak ben bizzat bu dersleri indirip eksiklerimi tamamlayarak kendimi daha ileri seviyeye taşımak için yoğun bir şekilde çalıştım.
Toplamda 3 parttan oluşan, yalnızca Python’a ait 100 videoluk bir ders seti hazırladım. Bu setin, tıpkı benim gibi kendini geliştirmek isteyen kardeşlerime faydalı olacağını düşündüğüm için burada paylaşmak istedim.
YouTube üzerinden tek tek indirme zahmetine girmeden, tüm içerikleri hazır ve düzenli bir şekilde sizlere sunuyorum. Ayrıca önümüzdeki birkaç gün içinde farklı konularda, ileri düzey ders videolarını da paylaşmayı planlıyorum. Bu içerikler, birebir özel ders niteliğinde olup, özellikle kendini geliştirmek isteyenler için oldukça verimlidir.
Başarılar dilerim, takipte kalın Hayat Paylaştıkça Güzel..
Anlatım : Yakın Kampuse Ait
Saygılarımla.
@YunusEmreOfficial Hocamızın Yeni Nesil Hatırasına Seviliyorsunuz <3
1 Kaç Gün İçinde Eklenecek Dersler:
- HTML
- CSS
- C++
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Son düzenleme: