- Ticaret Puanı
- 0
Selamlar,
Başka bir platformda paylaşmıştım, burada da paylaşayım dedim. Konu olduğu gibi eklendi.
O kadar çok kaynak gezdim ki, tam olarak istediğimi bulamadım.
Ya sadece item iconu ya da itemin de iconunu değiştirip bambaşka hale sokan içerikler vardı.
Bir konu içerisinde hem şebnemi hem de diğer affectleri de game src kullanmadan veremiyorduk zaten.
Ben de başka bir yerden bir kaynak buldum, başka bir kaynağı da dahil ettim ve şu an ki haline getirdim.
Anlatıma geçiyorum ;
CLIENT SRC TARAFI
1@ ClientSource/UserInterface/InstanceBase.h:
Altına Ekle
2@ ClientSource/UserInterface/PythonCharacterModule.cpp:
En sonuna gel }'dan önce bunu ekle
3@ ClientSource/UserInterface/PythonPlayerModule.cpp:
PACK (ROOT) TARAFI
root/constInfo.py:
Herhangi bir yerine ekle
root/uiAffectShower.py:
En başa ekle
root/uiAffectShower.py:
Arat
Altına Ekle
Arat
Altına Ekle
Arat (2 Kez)
Ekle
Başka bir platformda paylaşmıştım, burada da paylaşayım dedim. Konu olduğu gibi eklendi.
O kadar çok kaynak gezdim ki, tam olarak istediğimi bulamadım.
Ya sadece item iconu ya da itemin de iconunu değiştirip bambaşka hale sokan içerikler vardı.
Bir konu içerisinde hem şebnemi hem de diğer affectleri de game src kullanmadan veremiyorduk zaten.
Ben de başka bir yerden bir kaynak buldum, başka bir kaynağı da dahil ettim ve şu an ki haline getirdim.
Anlatıma geçiyorum ;
CLIENT SRC TARAFI
1@ ClientSource/UserInterface/InstanceBase.h:
1@ ClientSource/UserInterface/InstanceBase.h::
NEW_AFFECT_AUTO_HP_RECOVERY = 534,
Altına Ekle
Kod:
NEW_AFFECT_BLEND = 531,
2@ ClientSource/UserInterface/PythonCharacterModule.cpp:
Kod:
PyModule_AddIntConstant(poModule, "NEW_AFFECT_BLEND", CInstanceBase::NEW_AFFECT_BLEND);
3@ ClientSource/UserInterface/PythonPlayerModule.cpp:
Kod:
PyModule_AddIntConstant(poModule, "RESIST_MAGIC", POINT_RESIST_MAGIC);
PACK (ROOT) TARAFI
root/constInfo.py:
Herhangi bir yerine ekle
Kod:
ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER = 1 ## 0=Disable / 1=Enable
En başa ekle
Kod:
import constInfo
Arat
Kod:
MALL_DESC_IDX_START = 1000
Altına Ekle
Kod:
if constInfo.ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER:
## As long the values arent reserved
WATER_DESC_IDX_START = 1100
DEW_DESC_IDX_START = 1200
Arat
Kod:
chr.NEW_AFFECT_DRAGON_SOUL_DECK2: (localeInfo.TOOLTIP_DRAGON_SOUL_DECK2, "d:/ymir work/ui/dragonsoul/buff_ds_land1.tga",),
Altına Ekle
Kod:
if constInfo.ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER:
AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.POINT_PENETRATE_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_PENETRATE_PCT, "icon/item/50813.tga")
AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.POINT_CRITICAL_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_CRITICAL_PCT, "icon/item/50814.tga")
AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.ATT_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_GRADE, "icon/item/50817.tga")
AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.DEF_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_DEF_GRADE, "icon/item/50818.tga")
AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.RESIST_MAGIC] = (localeInfo.TOOLTIP_MAGIC_DEF_GRADE, "icon/item/50819.tga")
AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.ATT_SPEED] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_SPEED, "icon/item/50820.tga")
AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.POINT_CRITICAL_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_CRITICAL_PCT, "icon/item/50821.tga")
AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.POINT_PENETRATE_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_PENETRATE_PCT, "icon/item/50822.tga")
AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.ATT_SPEED] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_SPEED, "icon/item/50823.tga")
AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.RESIST_MAGIC] = (localeInfo.TOOLTIP_RESIST_MAGIC, "icon/item/50824.tga")
AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.ATT_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_GRADE, "icon/item/50825.tga")
AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.DEF_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_DEF_GRADE, "icon/item/50826.tga")
AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.ENERGY] = (localeInfo.TOOLTIP_ENERGY, "icon/item/51002.tga")
Arat (2 Kez)
Kod:
if type == chr.NEW_AFFECT_MALL:
affect = self.MALL_DESC_IDX_START + pointIdx
Kod:
elif constInfo.ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER and type == chr.NEW_AFFECT_EXP_BONUS_EURO_FREE:
affect = self.WATER_DESC_IDX_START + pointIdx
elif constInfo.ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER and type == chr.NEW_AFFECT_BLEND:
affect = self.DEW_DESC_IDX_START + pointIdx