Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
23565 eklentisini görüntüleputty ile bağlantı kurduğumda böle bir hata alıyorum dün sorunsuz bağlantı kurabiliyordum bu gün bu hata çıktı filezilla da bağlantı sağlamıyor
Bu benim kurdugum sanal makinede kendimi geliştirmek için uğraşıyordumda virtual boxa ifconfig yazıp ordaki inet kısmında yazan ip le bağlantı deniyorum doğru mu acaba yaptım islem
Bu benim kurdugum sanal makinede kendimi geliştirmek için uğraşıyordumda virtual boxa ifconfig yazıp ordaki inet kısmında yazan ip le bağlantı deniyorum doğru mu acaba yaptım islem
Eğer modem sıfırlanması-elektrik kesintisi gibi bir durum yaşandıysa nadiren de olsa ağ bağdaştırıcılarının IP adresi karışıp çakışabiliyor. Yani makinenin şu anki IP adresi ağdaki başka bir aygıtın IP adresiyle çakışıyor olabilir. Dediğim gibi nadir de olsa benim de başıma gelmişti.
Makinenin network ayarlarından IP adresini değiştirip tekrar deneyebilirsin.
Eğer modem sıfırlanması-elektrik kesintisi gibi bir durum yaşandıysa nadiren de olsa ağ bağdaştırıcılarının IP adresi karışıp çakışabiliyor. Yani makinenin şu anki IP adresi ağdaki başka bir aygıtın IP adresiyle çakışıyor olabilir. Dediğim gibi nadir de olsa benim de başıma gelmişti.
Makinenin network ayarlarından IP adresini değiştirip tekrar deneyebilirsin.