Yardım Putty üzerinden chler açık olmasına rağmen oyunda chler kapalı görünüyor

• Konuyu açan Konuyu açan Leventbey
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 17
  • Gösterim Gösterim 115
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Leventbey

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba günaydın. Putty üzerinden hazır filesta chleri açmasına rağmen oyunda Chler kapalı görünüyor. ch1 ch2 ch99 db ve auth dosyalarında bulunan configlerde ıp adresimi yazdım ayrıca serverinfo.py ve serverinfo.py bak dosyalarında da ıp adresimi eklememe rağmen yine açılmıyor sebebi nedir ?

bazı fileslerde intrologin dosyasında felan da ip giriliyor hangi filesi kullanıyorsun orayı da kontrol et istersen

pack dosyalarını kapattığınızdan emin olun. Eğer oyun tarafında soru nvarsa game tarafına syser düşmüş olması gerekiyor onu da kontro leder misin.

Merhaba günaydın. Putty üzerinden hazır filesta chleri açmasına rağmen oyunda Chler kapalı görünüyor. ch1 ch2 ch99 db ve auth dosyalarında bulunan configlerde ıp adresimi yazdım ayrıca serverinfo.py ve serverinfo.py bak dosyalarında da ıp adresimi eklememe rağmen yine açılmıyor sebebi nedir ?
puttyde svyi açtıktan sonra top yazıp enterlayıp görüntü atabilir misin ?

Dosya Eklentileri

• Ekran görüntüsü 2025-08-21 074011.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-21 074011.webp
    66,4 KB · Gösterim: 16
pack dosyalarını kapattığınızdan emin olun. Eğer oyun tarafında soru nvarsa game tarafına syser düşmüş olması gerekiyor onu da kontro leder misin.
Clientte herhangi bir dosyada değilde direk içinde syserr.tx var hocam içinde de ilk satırda CANNOT_FIND_PACK_FİLE [sound/effect/etc/dropitem/dropitem.mss] yazıyor ikinci satırda da granny_shared_vbs yazıyor.

dosya ismini sadece game diye düzelt izinlerini 777 ver restartla sunucuyu
Kral onuda yaptım değişen bişey olmadı. Yalnız startı verince gözüme yeni bişey çarptı auth u açtığına hemen altında LOADIN BANNED IP yazıyor ordan bir sıkıntı olabilir mi ?

Dosya Eklentileri

• Ekran görüntüsü 2025-08-21 163838.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-21 163838.webp
    95,1 KB · Gösterim: 7
makine özellikleri ne acaba ondan mı açamıyor chyi bi sste game kullanımı 99du

makine özellikleri ne acaba ondan mı açamıyor chyi bi sste game kullanımı 99du
Valla anlamadım kral. 3 gündür de denenebilecek herşeyi yaptım ama sonuç yok. Eksik ne olabilir diye bakıyorum tek tek dosyalarda geziyorum yok herşey tamam. Şöyle bir şey var ama alakası var mı bilmiyorum. Eternexusta root.eix dosyasını aç diyorum ama root klasörüne yeni bir root.eix düşmüyor. Pack te olan root.eix eternexusa sürüklüdğimde Kilitli arşiv yüklenemiyor diyor. Onla alakalı bir durum olabilir mi ?

Valla anlamadım kral. 3 gündür de denenebilecek herşeyi yaptım ama sonuç yok. Eksik ne olabilir diye bakıyorum tek tek dosyalarda geziyorum yok herşey tamam. Şöyle bir şey var ama alakası var mı bilmiyorum. Eternexusta root.eix dosyasını aç diyorum ama root klasörüne yeni bir root.eix düşmüyor. Pack te olan root.eix eternexusa sürüklüdğimde Kilitli arşiv yüklenemiyor diyor. Onla alakalı bir durum olabilir mi ?
sen rootu açamadan packtaki ipyi nasıl değiştin ozaman sonra nasıl kapadın ondan olabilir tabi serverinfoda doğru ip yazmıyorsa normal

sen rootu açamadan packtaki ipyi nasıl değiştin ozaman sonra nasıl kapadın ondan olabilir tabi serverinfoda doğru ip yazmıyorsa normal
Şöyle bir durumda oluyor kral serverinfo da ıp yazdıktan sonra kaydedip puttyden serveri açıyom chler açık diyor. Sonrasında serverinfoya tekrar baktığımda eski ıp gösteriyor.

Şöyle bir durumda oluyor kral serverinfo da ıp yazdıktan sonra kaydedip puttyden serveri açıyom chler açık diyor. Sonrasında serverinfoya tekrar baktığımda eski ıp gösteriyor.
acılan ve kapanan konumları kontrol et belkı actıgın yanlıs belkıde kapanan yanlıs yere kapanıyor

kaydediyon da rootu kapatıyon mu o önemli rootu kapatmıyorsan işlemez o rootu kapatman lazım

Geri